Уряд розгляне відставку міністра економіки Ігоря Петрашка

Очікується рішення про відставку міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка та міністра інфраструктури України Владислава Криклія

Про це інформує AgroPolit.com.

Обидва урядовці написали заяви на звільнення за власним бажанням.

«До Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та Міністра інфраструктури Владислава Криклія», повідомила у Facebook прессекретарка голови Верховної ради Ольга Туній.

Член фракції «Слуга народу» Олександр Качура повідомив у своєму Telegram-каналі, що на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України претендує нинішній голова Державної податкової служби України Олексій Любченко. 

«З'явилися прізвища кандидатів. На посаду міністра економіки пропонують Олексія Любченка. На посаду міністра інфраструктури Олександра Кубракова (керівника «Укравтодору»)», написав Качура.

Очікується, що Верховна Рада розгляне це питання на позачерговому засіданні у вівторок, 18 травня.

«Міністри Криклій та Петрашко йдуть з Кабміну «за власним бажанням». У понеділок Слуги Аферистів і Шахраїв розглядатимуться кандидати на їх посади. Оцінка здібностей кандидатів буде проводиться Офісом Президента в btc», прокоментував зміни в уряді народний депутат Олексій Гончаренко.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна