У січні 2021 року відбудуться зміни в менеджменті ПАЕК

Юрій Кормишкін, генеральний директор компанії «Південна Аграрно-Експортна Компанія» заявив, що у січні 2021 р. складає з себе повноваження керівника.  Проте він залишається власником групи компаній «ПАЕК».

Про це Юрій Кормишкін зазначив у інтерв'ю виданню «Мой Город».

Новим керівником буде назначений Валентин Шаповалов. 

«Мною було прийнято рішення, що з січня буде найнятий новий менеджмент компанії «ПАЕК», з яким буде укладено контракт. Він буде керувати компанією, я залишаюся власником», — пояснив Юрій Кормишкін.

Співзасновник «ПАЕК» розповів, що за час його керівництва, відбулося багато змін. Компанія стала розширюватися і нарощувати потенціал. Юрій Кормишкін вважає, що в майбутньому новий директор повинен продовжувати призначений курс.

Що стосується команди «ПАЕК», Юрій Кормишкін зазначив, що цим тепер буде займатися виключно нове керівництво. Він підкреслив, що є стратегічні плани, які затверджуються їм як власником, і ці стратегічні плани будуть втілюватися в життя. А в іншому, за словами Юрія Кормишкін, він не буде мати права втручатися в управлінську діяльність компанії.

Відзначається, що він буде займатися залученням інвестиційних потоків для компанії і шукати нові напрямки діяльності.

«Я буду займатися інвестиційним кліматом для «ПАЕК» і пошуком нових напрямків діяльності компанії. Я б хотів, щоб за ці п'ять років, коли у мене є контракт з новим менеджментом розвитку, на Миколаївщині компанія «ПАЕК» стала першим номером, а в Україні входила в десятку кращих компаній», — резюмував Юрій Кормишкін.

Нові вакансії

ТОВ "НОВААГРО УКРАЇНА", Харків
Договірна
FERM, Київ
35 000 грн
CULTIVARIY, Київ
27 000 грн