У Полтавському цеху м’ясокомбінату 16 працівників отруїлися невідомою речовиною

13 липня стало відомо, що в сортувальному цеху ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» 16 працівників отруїлися невідомою речовиною.

Про це повідомляє Suspilne.Media.

Нині на підприємстві проводять розслідування щодо цієї події. Детальніша інформація буде згодом, розповіла інженерка з охорони праці Оксана Стробикіна. Проте керівниця відділу маркетингу Марина Горобець зазначає, що отруєння не є харчовим. На м’ясокомбінаті в одному із невиробничих приміщень відбувався ремонт. Також, за її словами, підприємство працює в штатному режимі.

Від госпіталізації відмовилися двоє людей, а ще 14 чоловік перебували у міській лікарні. У них була нудота, першіння у горлі та слабкість. На ранок десятьох працівників виписали, а ще четверо поки лишаються під наглядом лікарів у терапевтичному відділенні. Про це каже директорка Глобинської міської лікарні Людмила Мигаль.

«Пацієнти виказували скарги на головний біль, головокружіння, першіння в горлі, нудоту запаморочення. У зв’язку із погіршенням стану вони звернулися в свій медичний пункт на м’ясокомбінаті. Потім була викликана екстрена медична допомога. До нас в приймальне відділення було доставлено 14 людей», — говорить директорка Глобинської міської лікарні Людмила Мигаль.

Нині відбирають зразки повітря та проводять дослідження. Через цю подію розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті «Порушення вимог законодавства про охорону праці». Санкція — від виправних робіт до семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна