У кімнаті, де знаходився гендиректор Агрофірми П'ятихатська, вибухнула граната

Генеральний директор «Агрофірма П'ятихатська», президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк, став учасником події. 

Про це пише Latifundist.com.

У кімнаті, де знаходився Олександр Поворознюк вибухнула граната. 58-річний потерпілий отримав важкі травми, був госпіталізований і помер 21 квітня. Друга людина знаходиться в лікарні з осколковими пораненнями.

«Не знаю, замах чи це, але бомба вибухнула в кімнаті, де ми були втрьох», — прокоментував Олександр Поворознюк виданню Tribuna.com.

Подія сталася в Петрово в приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям.

«Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький. Сказав: «Приїжджай до нас на базу». Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидять і говорять. Я сів з лівого боку. Сиділи і говорили. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся — бойова граната. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе собі в кишеню. І вона вибухає», — прокоментував Олександр Поворознюк.

Після вибуху Олександра Поворознюка накрило слотом й іконами, які впали зі стін. Наступні подробиці події він погано пам'ятає.

Директор «Агрофірми П'ятихатська» не пов'язує цей випадок з жодними подіями, які відбувалися раніше.

Читати також: Під час виконання сільськогосподарських робіт у полі біля с. Гнутове трактор наїхав на невстановлений вибуховий пристрій.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна