У Городище деякі працівники отримують по 70 тис. грн зарплати

За словами керівника підприємства «Городище» Анатолія Никонюка в найближчих планах — досягнення і перевершення рівня польських зарплат, аби люди не їхали на чужину в пошуках кращого життя, а могли забезпечити свій добробут на рідній землі.

Про це повідомляє сайт Волинь.

«Успіх підприємства — це високі зарплати його працівників. За таким показником справді успішним є сільгосппідприємство «Городище», де зарплати окремих працівників сягають до 70 тис грн», — стверджує голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Городище

Днями підприємство відзначило свято «Переджнив’я», організоване для людей, які щодня працюють в полі. Нині підприємство має достатньо техніки, аби не тільки обслуговувати свої поля, але й надавати в оренду свої машини. Щодоби тут продають 17 тон молока. Є 4 ферми, на яких працює більше 100 робітників, 10 тис га землі. На полях в Городищенській громаді працює 13 зернозбиральних комбайнів та 23 трактори і це далеко не все, чим збирають врожай. 

 «Наведені цифри підтверджують — майбутнє Волині і України — за розвитком сільського господарства. Багатство українців — у землі й вже зараз з’являються сільгосппідприємства, які стають опорою громад, де місцеві мешканці мають високі зарплати, а перспективи розвитку дійсно безмежні. І дуже цінно, що підприємство «Городище», його керівник та працівники націлені не тільки на отримання прибутку, але й на те, щоб приносити користь для громади, в якій вони живуть і працюють», — зазначає  голова Волиньскої облради Григорій Недопад.

Вакансії Волинської області

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна