У Fendt призначено нового керуючого директора з досліджень і розробок

Вальтер Вагнер з 1 січня 2022 р. обійме посаду керуючого директора з досліджень та розробок AGCO/Fendt. Він змінить д-ра Херіберта Райтера, який піде у відставку наприкінці року.

Про це повідомляє офіційний сайт Fendt.

Вальтер Вагнер пройшов виробничу практику як інструментальник, а потім вивчав машинобудування з проєктуванням в Університеті прикладних наук Кемптена. Він почав працювати в компанії Fendt 1 жовтня 1988 р. як конструктор у відділі розробки. У 1999 р. він був призначений керівником відділу розробки продукції для серій Fendt Farmer 200 та 300. 

З 2013 року Вальтер Вагнер обіймає посаду керівника відділу розвитку компанії Fendt Tractors. У 2019 році його було призначено віце-президентом з інженерних питань компанії Fendt Tractors.

«Вальтер Вагнер — чудовий інженер-розробник, який значно впливає на світовий успіх тракторів Fendt. Він виріс у баварському регіоні Алльгау і має фермерську освіту, Вальтер зосереджений на технічних розробках, які покращують і полегшують роботу наших клієнтів. Це ідеально вписується в нову стратегію AGCO «Фермер на першому місці», яка ставить клієнта в центр нашої діяльності», — підкреслив старший віце-президент з інженерних питань AGCO Кельвін Беннетт.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна