У Claas призначили нового керівника відділу продажів

У компанії Claas відповідальним за глобальний відділ продажів та обслуговування призначили Крістіана Радонса. Його попередником був Берд Людвіг.

Про це повідомляє сайт Traktorist.ua.

«Ми хотіли б подякувати Берду Людвігу за його успіхи на посаді регіонального керівника департаменту у Східній Європі та за чотири роки відданої служби у виконавчому комітеті компанії. Ми також дуже задоволені тим, що з прийняттям Крістіана Радонса на посаду нам вдалося здобути досвідченого та творчого менеджера для цього важливого завдання», — заявив голова виконавчої ради компанії Claas Томас Бьок.

Крістіан Радонс близько 20 років є членом компанії Claas і спочатку займав різні посади в комерційному управлінні, включаючи посаду комерційного директора глобального відділу продаж Claas. Він був призначений керуючим директором дочірнього підприємства Claas Agrosystems у 2012 р., який згодом став Claas E-Systems. Більше того, Крістіан Радонс очолював регіон продажів Західної Європи та Океанії на посаді регіонального керуючого директора з жовтня 2017 р., а також керував регіоном продажу Африки та Близького Сходу з 2019 р.

Виконавчий комітет групи Claas буде складатися з таких членів: Томас Бьок (голова відділу комбікормового господарства та відділу технологій та систем), Ганс Ламперт (відділ фінансів та контролінгу), Ян-Хендрік Мор (підрозділ зернозбиральних технологій), Йенс Фьорст (підрозділ виробництва тракторів) та Крістіан Радонс (підрозділ з продажу та обслуговування).

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна