У Claas призначили нового фінансового директора

З 1 січня 2022 року Хеннер Беттхер візьме на себе відповідальність за фінанси, контроль і управління бізнесом в CLAAS і увійде до складу Виконавчого комітету. Він змінить на цій посаді Ханса Ламперта, який йде у відставку в кінці року.

bettcher.jpg (96 KB)

Про це повідомляється на офіційному сайті CLAAS.

«Ми хотіли б подякувати Хансу Ламперту за 13 успішних років роботи в CLAAS, які характеризувалися зростанням і великою фінансовою стабільністю. Його високий рівень особистої відповідальності, далекоглядність і компетентність заслужили велике визнання в компанії і серед наших ділових партнерів. У той же час ми дуже раді, що в особі Хеннера Беттхер нам вдалося залучити досвідченого менеджера міжнародного рівня для виконання цього важливого завдання», — прокоментував голова правління CLAAS Томас Бек.

Беттхер здобув освіту банкіра в Deutsche Bank, а потім вивчав ділове адміністрування з упором на банківську справу у Франкфуртському школі фінансів і менеджменту. Під час навчання він паралельно працював в Deutsche Bank в корпоративному банку, а потім в підрозділі глобальних ринків. У 2003 році він покинув банківську сферу і перейшов в компанію HeidelbergCement. У 2015 р. переїхав до Техасу на посаду фінансового директора Lehigh Hanson Inc, північноамериканського філії HeidelbergCement.

Хеннер Беттхер приєднається до групи компаній CLAAS вже 1 листопада і пройде двомісячний період введення в посаду і передачі справ.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна