Третина мешканців селища на Херсонщині працює в агрофірмі Мир

На Херсонщині із 620 мешканців Горностаївки у агрофірмі «Мир» працюють 158 людей.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Іван Доценко: За рік я сплатив 18 млн грн податків, хочеться, щоб інші теж працювали чесно»

Керівник агрофірми Іван Доценко наголосив, що багато інфраструктурних об’єктів агрофірма створила з огляду на необхідність для працівників мати комфортні умови не тільки на роботі, але і вдома.

«Людей, що безпосередньо зайняті с/г роботами ми харчуємо прямо у полі. Коли йде збиральна кампанія, три машини щодня привозять туди свіжі обіди. Усі інші, хто працює на зернотоку або машинно-тракторному подвір’ї, харчуються у Будинку механізатора», — поділився Іван Доценко.

Також було обладнано сільську амбулаторію, де веде прийом навіть стоматолог, який працює на якісному медобладнанні.

«Кличу ще лікаря, котрий мав би очолити цю амбулаторію, але молоді фахівці вперто не хочуть їхати працювати в село. А я пропоную більш ніж вигідні умови: укомплектовану 3-кімнатну квартиру і 20 тис. грн доплати від мене до зарплатні, яку має сплачувати Новотроїцька центральна районна лікарня», — додав Іван Доценко.

Також було створено та упорядковано озеро з площею водного дзеркала 5,5 га, островом та паромною переправою. Водойма живиться надлишковою водою від зрошувальної системи. Озеро зарибили, побудували вишки, обладнали пляжі, завезли катамарани, човни.

«Це для того, щоб місцеві мешканці, третина з яких — наші працівники, мали змогу гідно проводити вільний час. Влітку вихідними днями на озері відпочивають до 250 людей щоденно, адже нашестя медуз на популярні пляжі Арабатської стрілки, що розташована поблизу, роблять неможливим відпочинок на морі», — пояснив Іван Доценко.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна