Тімакіна складе повноваження директора з юридичних питань Астарти

Лілія Тімакіна з 8 листопада 2021 року складе повноваження директора з юридичних питань агропромхолдингу та корпоративного секретаря «Астарта-Київ».

Про це повідомляє пресслужба компанії.
 
Згідно з повідомленням, Лілія Тімакіна приєдналася до «Астарти-Київ» у квітні 2015 року. За період роботи вона сформувала професійну команду правників, захищала інтереси компанії, брала активну участь у процесі вдосконалення системи корпоративного управління, впровадженні електронної системи документообігу і цифрової платформи управління земельним банком.

«Менеджмент «Астарти-Київ» висловлює Лілії Тімакіній подяку за плідну співпрацю і бажає подальших успіхів», — зазначили в «Астарті-Київ».

Посаду тимчасово виконуючого обов’язки директора з юридичних питань агропромхолдингу «Астарта-Київ» обійме Наталія Гончар. Вона має досвід адвокатської діяльності понад 21 рік.  У «Астарті-Київ» працює з 2018 року.  

«Рідна, дорога команда «Астарти», сьогодні час сказати «до побачення». Разом ми не просто долали виклики, ми перетворювали їх на переваги та досягали добрих результатів. Ми не боялися розширювати горизонти та реалізовували круті проекти. Ми змінювали компанію, а вона змінювала та розвивала нас. Це був неймовірний період і я дякую всім за цікаву роботу, підтримку та унікальний досвід! Попереду нові звершення та висоти!», — прокоментувала Лілія Тімакіна на своїй сторінці у Facebook.

Читати також: АгроПризначення у вересні від Latifundist.com

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна