Працівники Шепетівського цукрокомбінату розповіли про обов'язки на роботизованій лабораторії
A'SPIK GROUP роботизувала на «Шепетівському цукровому комбінаті» лабораторію для контролю за якістю сировини.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Лабораторія дозволяє визначити якісні показники цукрових буряків, а саме забрудненість і цукристість. Серед переваг роботизованого обладнання — заміщення роботи багатьох працівників і підвищення швидкості та якості аналізів.
У кожні з трьох змін у лабораторії працює двоє спеціалістів: оператор пробовідбірної установки та лаборант хімічного аналізу. Під їх контролем здійснюються всі необхідні процедури.
«Робот приймає бурякову кашу, зважує її на аналітичних вагах, додає туди розчин свинцевого оцту, досипає флокулянт. Далі на станції магнітними мішалками суміш перемішується. Після цього виливається в фільтрувальну станцію і через поляриметр видно потрібні показники», — пояснила співробітниця лабораторії.
Не пропусти останні новини! Підписуйся на наші соціальні мережі.