Потенційні місця роботи — випуск 6

Шостий випуск рубрики «Потенційні місця роботи» присвячений змінам в таких компаніях, як RISOIL S.A., DroneUA та інші. Як завжди тримаємо руку на пульсі змін і розкажемо про потенційні місця роботи. 

Свіжі вакансії агробізнесу

АгроРобота, деньги, поле

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На базі Сумського Національного Аграрного Університету відкрили Smart полігон, який став елементом Центру точного землеробства — повідомляє Traktorist.ua 

Як зазначив декан інженерно-технологічного факультету Михайло Довжик, площа полігону становить 800 м². Довжина — 45 м, а ширина — 25 м.

За його словами, полігон буде поліфункціональним. Його планується використовувати у навчальному процесі, для проведення науково-технічних експериментів і досліджень сільгосптехніки виробниками.

Читати за темою: вакансії трактористів

На полігоні будуть проводити заняття не лише для студентів-механіків, майбутніх фахівців агрономічних і будівельних спеціальностей, а й курси підвищення кваліфікації та перепідготовки.

«У Центрі точного землеробства СНАУ не лише навчаються студенти, а й проводяться курси підвищення кваліфікації та перепідготовки. Це відбувається у міжсезоння, коли немає можливості працювати на закритому ґрунті. Так і з’явилася ідея відкриття критого полігону», — зазначив Михайло Довжик.

Читати за темою: вакансії Сумської області

В Сумах відкрили Smart полігон

У селі Орестів Здолбунівського району Рівненської області відкрили десяту сімейну молочну ферму — повідомляє департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.

Читати за темою: вакансії Рівненської області

Молочну ферму «Родина-Плюс» відкрила родина Олесі та Ігоря Хабатюків.

Відкриття відбулося за сприянням ТОВ «Укрмілкінвест» і кластеру «Натуральне молоко» в межах проєкту зі створення молочних сімейних ферм.

Приміщення ферми було відновлено та модернізоване. Наразі в господарстві «Родина-Плюс» утримують 33 молочних корови, яких закупили в племінному репродукторі.

Читати за темою: вакансії в сфері тваринництва

Окрім худоби, сімейна молочна ферма забезпечена сучасним доїльним апаратом, холодильним обладнанням для охолодження та зберігання молока, килимками для корів.

На Рівненщині відкрили 10 сімейну молочну ферму

На «Рісоіл Термінал» компанії RISOIL S.A. в порту Чорноморськ завершено будівництво 8 нових силосів загальною ємністю 150 тис. м3.

Читати за темою: вакансії в Одеській області

«Спорудили вісім нових силосів обсягом зберігання 150 тис. М3, які найближчим часом будуть введені в експлуатацію», - сказано в повідомленні.

Як повідомив в коментарі Latifundist.com керівник регіонального представництва Ag Growth International (AGI) Максим Димінський, силосну і транспортне обладнання для терміналу поставила канадська AGI.

«AGI і RISOIL співпрацюють вже понад п'ять років, побудувавши один з найбільших терміналів в Україні та Європі в цілому», — розповів Максим Димінський.

У пості RISOIL S.A. вказується, що в 2019 році компанія реалізувала інфраструктурні проекти, які дозволяють виконувати перевалку ВО і соєвого масла в зимовий період.

Крім того, RISOIL S.A. отримала сертифікат GMP + B3 і ISO 22000: 2005. Також, в цьому році кампанія завершила облаштування і запуск власної накопичувального майданчика ЧІП на 30 авто, установку суднонавантажувальних машини Neuero виробничою потужністю 1 тис. Т на годину.

«Для компанії RISOIL настав час капіталізації інвестицій в структурування бізнесу, які були зроблені раніше; завоювання більшої частки ринку за рахунок технологічності бізнес-процесів, масштабованості напрацьованого досвіду і зв'язків», — відзначили в повідомленні.

Читати за темою: вакансії в сфері елеваторів

На изображении может находиться: небо и на улице

В Україні на базі DroneUA з’явився перший сервісний центр для обладнання Agras T16. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу DroneUA. 

На ринку України дрони Agras T16 були представлені у жовтні 2019 р. Ці безпілотними дозволяють вносити засоби захисту рослин з продуктивністю до 10 га/год.

Читати за темою: вакансії компанії

Фахівці DroneUA пройшли навчання і сертифікацію на потужностях заводу-виробника, компанії SZ DJI Technology в Шеньчжені.

Сервісний центр виконує діагностику і ремонт обладнання. Очікується, що обладнання для заміни поповнитися всім модельним рядом до початку наступного аграрного сезону.

«В Україні одним з найбільш відомих напрямків використання дронів є сільське господарство, де безпілотники використовуються як для отримання даних з повітря і створення карт-завдань для техніки точного землеробства, так і для внесення засобів захисту рослин», — йдеться у повідомленні.

В Україні відкрився перший сервісний центр агродронів

Читати за темою: Потенційні місця роботи — випуск 5

Нові вакансії

ТОВ "НОВААГРО УКРАЇНА", Харків
Договірна
FERM, Київ
35 000 грн
CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна