Пішов з життя екс-голова Держкомзему України

На 68-му році життя помер доктор економічних наук, професор, ректор Білоцерківського НАУ, академік НААН Анатолій Даниленко.

Про це повідомляє прес-служба Білоцерківського НАУ.

«Незбагненна втрата справжньої людини, сім’янина, відданого громадянина своєї країни, наставника для молодих поколінь та колективу, громадського діяча, який ніколи не залишав без підтримки, а завжди з мудрістю та милосердям допомагав кожному, хто того потребував!», — йдеться у повідомленні.

Анатолій Даниленко — заслужений працівник сільського господарства України. Обирався народним депутатом України й у 1994-1998 роках очолював комітет Верховної Ради України з питань агропродкомплексу, земельних ресурсів та соціального розвитку села. У 1999-2005 рр. очолював Держкомзем. Голова «Всеукраїнська спілка сертифікованих інженерів-землевпорядників»

«За період роботи Головою Держкомзему України зумів об’єднати землевпорядну службу країни. Один з основоположників земельної реформи. Під його керівництвом формувалась державна політика у сфері земельних відносин, були розроблені Земельний кодекс України та національне земельне законодавство», — зазначили у Держгеокадастрі.

AgroRobota.com.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна