Олексія Вадатурського визнано Героєм року 2020 за допомогу у подоланні пандемії коронавірусу

Олексія Вадатурського визнано переможцем у «Спецпроєкті «Герої року» за значний внесок в охорону здоров’я міської громади в період подолання пандемії коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба  компанії.

У 2020 році генеральний директор компанії «НІБУЛОН» відреагував на поширення пандемії COVID-19 і спрямував основну частину коштів на оперативну допомогу медицині для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

На Миколаївщині було розгорнуто масштабний комплексний проєкт, який охопив увесь процес тестування та лікування хворих на коронавірус населення області. На базі Миколаївського обласного лабораторного центру МОЗ України компанія організувала повноцінний сучасний лабораторний центр. Також відновлено «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», надано допомогу компанії отримала «Міська дитяча лікарня №2» і відремонтовано відділення «Міської лікарні №1».

Для медзакладів по всій Україні компанія організувала передачу захисних костюмів (близько 4 тис. одиниць), щитків, респіраторів та експрес-тестів для діагностики COVID-19, медичних ліжок, апаратів штучної вентиляції легень, кисневих концентраторів.

Загалом у 2020 році «НІБУЛОН» направив на розвиток української медицини близько 100 млн грн.

Читати також: Олексій Вадатурський: Варто дотримуватися інформаційної гігієни

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна