Мінагрополітики закликає аграріїв та їхні родини вакцинуватися

Міністерство аграрної політики та продовольства України закликає аграріїв та їхні родини вакцинуватися. У відомстві зазначили, що наразі усі вакцини, які використовує Україна, ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя.

Про це інформує прес-служба Мінагрополітики.

«Жнива — справа №1 для кожного аграрія. Але свої «жнива» продовжує збирати й COVID-19 — хай як страшно це не звучить. Померло від ускладнень понад 52 тис. людей і вже зараз Уряд готується до чергової хвилі, яку прогнозують за лічені тижні. Здоров’я кожного — найвища цінність. Кожен аграрій і працівник галузі – це економіка і розвиток країни. Робота в аграріїв зараз кипить і я чудово розумію цей ритм. Але закликаю кожного: знайдіть час і можливість вакцинувати себе і свої родини. Я пройшов два етапи вакцинації, пропоную й вам», — звернувся міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.

Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток «Дія» перестає працювати. Записатися на вакцинацію можна до зручного пункту щеплення чи центру масової вакцинації. Адреси за посиланням. Номер контакт-центру МОЗ: 0(800)60-20-19.

Колективи з понад 50 осіб можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації за місцем роботи за телефоном контакт-центру МОЗ: 0(800)60-20-19.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна