Липневі АгроПризначення від Latifundist.com

Липень виявився досить продуктивним і насиченим для агрокомпаній на кадрові зміни. У чому Latifundist.com вирішив розібратися та поділитися з читачами.

Володимир Олексієнко

Звідки: «Адлер»

Куди: BEDNAR в Украине

Посада: бренд-менеджер Bednar в Украине

С 1 липня 2019 г. Володимир Олексієнко став новим бренд-менеджером BEDNAR FMT в Україні. В обов'яках Володимира Олексієнко входить співпраця з дистриб'юторами, робота з менеджерами (навчання, презентації, консультації), допомога дилерам в роботі з українськими аграріями, організація і проведення маркетингових заходах. До нового призначення Володимир Олексієнко 7 років працював в компанії «Адлер» керівником відділу продаж сільгосптехніки.

Так як чешский виробник активно розвиває свою присутність в Україні, то планує кадрове розширення. Зокрема, будуть відкривати вакансії маркетолога та сервісного інженера.

Інна Ткаченко

Куди: ALFA Smart Agro

Посада: трейдер

В липні Інна Ткаченко почала працювати в ALFA Smart Agro. За плечима у неї досвід роботи в таких відомих компаніях, як Cardiff Commodities, ADM, NF Trading, MAG Commodities. В ALFA Smart Agro Інна буде займатися трейдингом зернових та олійних культур.

Віталій Штемпель

Звідки: «Агрейн»

Куди: «Агрейн»

Посада: директор економіки і фінансів

До команди холдинга «Агрейн» Віталій Штемпель приєднався ще у 2010 році. Він пройшов шлях від економіста до керівника відділу економіки. Тим часом отримав освіту в Університеті Флориди. З липня 2019 р. займає позицію директора економіки і фінансів аграрної групи. 

До речі, Віталій учасник команди «Агрейн», з якою в цьому році зайняв перше місце в Першому Зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання від FarmForesight и Latifundist.com

Читать по темі: Аграрний кіберспорт: фінальна битва

Олександр Топирік

Звідки: Risoil

Куди: Risoil

Посада: заступник генерального директора з логістики групи терміналів

Олександр Топирік з грудня 2018 р. займав позицію керівника відділу логістики «СП Рисоіл Термінал»  в порту «Чорноморськ». Термінал грає ключову роль в експорті харчових рослинних масел в Україні, надаючи свої послуги таким компаніям, як Cargill, «Кернел», ADM, ViOil і ін. З липня Олександр пішов на підвищення і очолив весь логістичний напрям групи терміналів. 

«Крім управління, стратегій, оптимізації, транспортування та іншого, логістика — це і філософія, і поезія, і свого роду енергетичний хаб! У ній не буває дрібниць, в ній недостатньо просто використовувати свої hard skills — логістикою потрібно жити, використовуючи весь свій потенціал. Сьогодні існує досить серйозних викликів в агрологістики, що вимагають не просто уваги, а негайного їх вирішення. І тільки змінивши загальний світогляд, в якому фокус агробізнесу необхідно перевести з дрібних роз'єднаних поглядів на приватні дрібниці на загальний скоординований погляд на всю ситуацію в цілому, можливо домогтися суттєвих позитивних змін», — зазначив Олександр в ексклюзивному коментарі Latifundist.com.

Антон Литвиненко

Звідки: Risoil S.A.

Куди: Risoil S.A.

Посада: директор терминала «Рісоіл Південь»

Антон Литвиненко зайняв посаду директора терміналу «Рісоіл-Південь».

Компанія Risoil S.A. була заснована в 2000 р. в Женеві (Швейцарія). Основними напрямками діяльності компанії є забезпечення логістики масла, насипних і генеральних вантажів в портах Чорного моря, продаж і виробництво рослинних масел, торгівля зерновими та олійними культурами в контейнерах, зберігання і переробка агропромислових продуктів.

Вікторія Корольчук-Іващенко

Куди: Raben Group Ukraine

Звідки: «РОСТОК-ХОЛДИНГ»

Посада: менеджер зі зв'язків з громадськістю

Вікторія Корольчук-Іващенко з липня 2019 року почала працювати менеджером зі зв'язків з громадськістю в логістичній компанії Raben Group Ukraine. Раніше Вікторія протягом шести років працювала в сфері зв'язків з громадськістю в компанії «РОСТОК-ХОЛДИНГ». Цьому досвіду в агрокомпанії передували три роки роботи в компанії «Авангард», яка входить в структуру Ukrlandfarming.

Дмитро Гірін

Звідки: «Суфле Агро Україна»

Куди: «Самсон Агро»

Посада: комерційний директор

В минулому році Дмитро обійняв посаду комерційного директора «Суфле Агро Україна». До цього він працював в компанії на позиції менеджера по роботі з ключовими клієнтами.

Влітку 2018 р. Гірін заявив, що компанія запускає FARMi — інструмент, який дасть будь-якого партнера в режимі онлайн відстежувати всі процеси, що відбуваються між компанією і фермерами. Також одним з важливих напрямків став розвиток логістичної системи компанії. Для цього, за словами Гирина, «Суфле Агро Україна» працює з цифровою логістичної системою Rinkai для детального планування маршрутів і часу доставки.

У липні він написав на своїй сторінці в Фейсбук, що йде з компанії. У профілі Гірін зазначив, що він тепер є засновником компанії «Самсон Агро». У презентації на сайті компанії вказано, що вона працює в трьох напрямках — дистрибуції, агрологістики та агрономічному совпровожденіі. Підприємство засноване в травні 2019 року.

Ірина Марченко

Куди: ДПЗКУ

Звідки: ДПЗКУ

Посада: голова правління

30 липня Кабінет міністрів України опублікував розпорядження про призначення Ірини Марченко головою правління «Державної продовольчо-зернової корпорації України» (ДПЗКУ).

З 15 січня 2018 року Ірина Марченко виконувала обов'язки голови ДПЗКУ. До цього вона з 2007 р працювала в холдингу «Авангард». В останні чотири роки займала посаду генерального директора цієї компанії.

Анджей Ружицький

Куди: Bunge

Звідки: Louis Dreyfus Company

Посада: віце-президент компанії по Чорноморському регіону

Посада віце-президента компанії Bunge по Чорноморському регіону в Україні та Росії з 17 липня 2019 р зайняв Анджей Ружицький.

Анджей Ружицький відповідатиме за управління ключовими активами Bunge в Україні, Чорноморському регіоні і Росії, які входять в ланцюжок створення вартості з переробки олійних культур.

Новообраний віце-президент вперше приєднався до Bunge в 2012 р в ролі віце-президента по Центральній Європі. Він відповідав за Польщу, Угорщину і Румунію. У 2018 р Анджей Ружицький зайняв нову позицію в компанії Louis Dreyfus Company (LDC) в Москві.  До приєднання до Bunge в 2012 р, як вказали в компанії, Анджей Ружицький тривалий час працював в компанії Cargill на різних посадах, відповідаючи за роботу підрозділів зернових і олійних культур в різних регіонах, включаючи Україну і Росію.

АгроЗвільнення

Наталія Гордійчук

Звідки: Києво-Могилянська бізнес-школа

Посада: керівник курсу AgriFood МВА

Наталія Гордійчук очолила АГРО МВА в Києво-Могилянській бізнес-школі в вересні 2016 р. А потім через рік, під її керівництвом, навчальний заклад заустило навчання в міжнародному форматі — Agri Food MBA. Програма орієнтована на управлінців, які прагнуть створити agri-food-компанію нового покоління, бачать свій бізнес на глобальній карті і готові розвиватися в глобальній екосистемі Sustainable Agriculture.

«Нова програма називається AgriFoodMBA саме тому, що в сучасному світі галузі компанії не існують самі по собі, а в тісній взаємодії з іншими учасниками ринку. Аналогічно агровиробництво не може існувати без свого продовження — харчової промисловості. І в Agri, і в Food проникають інформаційні технології, тому IT теж є дотичною галуззю, як і маркетинг, і PR, і фінанси, логістика, наука, ЗМІ», — відзначала Наталя.

29 липня поточного року Наталя написала на своїй сторінці в Facebook, що залишає бізнес-школу.

 

Джерело: Latifundist.com

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна