Коверник залишає посаду комерційного директора Corteva

Компанія Corteva Agriscience оголоcила, що Віталій Коверник з 9 серпня 2021 року залишає посаду комерційного директора компанії з особистих причин.

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Ми високо цінуємо та дякуємо Віталію за його вагомий внесок в розвиток Corteva Agrisciencе, зокрема, успішне впровадження мультиканальної мультибрендової стратегії, яка дозволила компанії розширити присутність на українському ринку. Ми з розумінням та повагою ставимося до рішення Віталія, і бажаємо йому успішного продовження розвитку кар’єри»,  — прокоментував керівник бізнесу Corteva Agriscience в Східній Європі Сергій Харін

Віталій Коверник працював в команді Corteva Agriscience Україна з 1 червня 2020 року. Він очолював команди з продажів насіння та ЗЗР, а також відповідав за роботу з ключовими клієнтами та розвиток бізнесу. 

«Моє рішення рухатися далі пов’язане з особистими обставинами, і я буду радий можливостям співпраці з Corteva Agriscience в нових напрямках. Я вірю в успішність стратегії, яку Corteva впроваджує на світовому і українському ринку зокрема», — підкреслив Віталій Коверник.

Читати також: АгроПризначення у липні від Latifundist.com

Нові вакансії