Контінентал Фармерз Груп запускає проєкт стажування для молодих спеціалістів

«Контінентал Фармерз Груп» запускає програму стажування для студентів та випускників аграрних спеціальностей з коледжів і університетів Західної України.

Про це інформує прес-служба компанії.

Програма «Майбутнє Контінентал» передбачає навчання й практику на посадах агронома та механіка. Всі стажери будуть оформлені офіційно, відповідно до трудового законодавства. Компанія оплачує стажування, а також забезпечує учасників проєкту харчуванням і проживанням.

Наразі для участі в програмі відібрали 10 стажерів. Вони будуть учасниками програми протягом 6 місяців. За кожним з них буде закріплений наставник відповідної спеціальності. Всі стажери мають підготувати й захистити дипломні проекти, спрямовані на вдосконалення технологій і виробничих процесів компанії. Автори ідей, які будуть впроваджені, отримають цінні подарунки.

«Для студентів і випускників участь у «Майбутнє Контінентал» — це можливість не тільки почати кар’єру, а також отримати професійний практичний досвід роботи в компанії, яка є одним з лідерів аграрної галузі України та застосовує передові практики агровиробництва, новітні методи й сучасну техніку. Я радий, що ми запустили цей проект, адже це можливість підтримати амбітну молодь. Сподіваюся, що з нашою допомогою вони ефективно застосують здобуті знання на практиці. Від себе додам: за сільським господарством майбутнє. У цьому я переконався на власному досвіді і зараз не можу уявити себе в іншій сфері», — наголосив генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.  

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна