KMZ Industries планує розширити штат і найняти понад 100 працівників

Компанія KMZ Industries планує найближчим часом найняти більше 100 працівників. Завод пропонує місця як для робочих спеціальностей, так і для кваліфікованих професіоналів за різними напрямками.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Наразі плануємо найняти більше 100 нових працівників: це ще більше посилить наш статус одного з місцеутворюючих підприємств і допоможе бути ще більш корисними, в тому числі для розвитку регіону», — зазначила генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник.

Оскільки об’єднання відбулося на базі KMZ Industries, то вже найближчим часом сюди із Харкова перевезуть обладнання, яке використовувалося в елеваторному напрямку Variant Agro Build. Все виробництво буде сконцентроване в Карлівці, потужності оновленої компанії дозволятимуть виготовляти елеваторне обладнання для 2 млн т зберігання на рік. 

У компанії зазначають, що можливості працевлаштування на заводі є для будь-яких професій: інженер чи токар, бухгалтер чи конструктор, економіст чи зварювальник.

«Якщо ви є спеціалістом високого рівня — приходьте. Як підприємство із багаторічною історією ми справді цінуємо і розвиваємо робочі традиції, популяризуємо професію машинобудівника. Поважають у нас фахівців із досвідом (на заводі працюють цілі трудові династії, загальний трудовий стаж яких складає майже 240 років!), й так само ми раді молодим працівникам, які мають змогу швидко навчатися і зростати в нашій компанії», — запрошує Валерія Калашник. 

Окрім того, гендиректор наголосила, що свого часу завод свідомо вступив у запеклу конкуренцію із роботодавцями із сусідніх країн.

«Дуже боляче було спостерігати, як достойні працьовиті робітники мусять виїжджати в ті ж Польщу чи Чехію у пошуках кращої долі. І така ситуація була майже в кожному регіоні нашої країни. Тому ми тут, у себе, намагаємось створити не гірші умови, аби наші співвітчизники, і в першу чергу жителі Полтавщини, могли гідно працювати і гідно заробляти, не полишаючи рідної домівки», — поділилася Валерія Калашник. 

Наразі завод забезпечує для співробітників всі обов’язкові опції соціально відповідального підприємства. Наприклад, на початку 2020-го, коли в Україні зафіксували спалах коронавірусу, підприємство уклало договори з лабораторними мережами для проведення лабораторної діагностики та виявлення захворювання на ранніх стадіях. Жорсткі карантинні умови дозволили тримати мінімальний рівень захворюваності. І досі на заводі на Covid-19 перехворіло лише 1% працівників.

Спеціалістів, що приїхали з інших міст, тут забезпечують житлом, на підприємстві працює медичний пункт, а для працівників із Полтави та інших населених пунктів передбачений корпоративний транспорт.

«Кваліфікованим працівникам підприємство завжди пропонує конкурентну заробітну плату. Наша система мотивації для співробітників розроблена з урахуванням особливостей кожної професії і саме тому надає змогу справедливо оцінювати внесок кожної людини в загальний результат. Тому чим краще та якісніше працюєш — тим більшу винагороду отримуєш», — резюмувала Валерія Калашник. 

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна