Гендиректор Corteva піде у відставку наприкінці 2021 року

Компанія Corteva, Inc. оголосила, що головний виконавчий директор Джеймс К. Коллінз Мол. йде у відставку з 31 грудня 2021 року. Він працював понад 37 років у Corteva і її попереднику DuPont.

Про це інформує Latifundist.com.

dzhejms-kollins.jpg (39 KB)

У Corteva зазначили, що Джеймс К. Коллінз погодився продовжити роботу в якості генерального директора, поки ведеться пошук його наступника.

«За останні кілька років Джеймс К. Коллінз Мол. керував створенням і запуском Corteva як провідної незалежної глобальної сільськогосподарської компанії, і він залишить компанію на дуже міцній основі. Рада директорів і я вдячні за все, що Джим зробив для нашої компанії, її співробітників і клієнтів, а також для наших акціонерів. Завдяки внеску Джима, компанія має всі можливості для продовження активного руху вперед в майбутньому. Ми негайно почнемо пошук наступника Джима і високо цінуємо його готовність залишитися на своєму посту, щоб забезпечити плавний перехід», — зазначив незалежний голова ради директорів Corteva Грег Пейдж.

Джеймс К. Коллінз підкреслив, що, оскільки компанія знаходиться на твердому грунті, зараз відповідний час для зміни керівництва.

«Я буду продовжувати виконувати обов'язки генерального директора до тих пір, поки Рада директорів не з'ясує наступника. Організація і раніше націлена на виконання, і ми знаходимося на шляху до виконання наших фінансових зобов'язань в першій половині 2021 року і надамо додаткову оновлену інформацію про річному прогнозу під час звіту про прибутки та збитки за другий квартал. Ми створили в Corteva особливу культуру, підкріплену цілями сталого розвитку для підвищення стійкості сільського господарства, і я впевнений, що, хоча ми побачимо здорові зміни, наша прихильність акціонерам, нашим клієнтам і забезпечення більш безпечної та здорової планети збережеться до довгі роки», — прокоментував Джеймс К. Коллінз.

Читати також: Анна Зайцева: звільнення без шкоди для ̶з̶д̶о̶р̶о̶в̶’̶я̶ репутації

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна