Філ Хьюз став виконавчим директором Viterra в Австралії і Новій Зеландії

Компанія Viterra призначила Філа Хьюза на посаду виконавчого директора в Австралії і Новій Зеландії (ANZ).

Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на прес-службу компанії. 

Філ Хьюз був призначений на посаду після того, як Тім Краузе, виконавчий директор ANZ, оголосив про свій відхід у відставку після 13 років роботи в компанії.

Згідно з повідомленням, під керівництвом Тіма Краузе компанія Viterra перетворилася в одну з провідних сільськогосподарських мереж в регіоні ANZ і є провідним постачальником послуг такого роду в Південній Австралії.

«Лідерські якості Тіма стали у нагоді не тільки для нашого бізнесу, а й для розвитку австралійської сільськогосподарської галузі в цілому. Я хотів би подякувати йому за внесок в наш бізнес, зокрема, за його прихильність підтримці виробників в усьому регіоні і за те, що він демонструє лідерство в області безпеки і щиру турботу про наших колег», — прокоментував головний виконавчий директор Viterra Девід Маттіске.

Крім того, Філ Хьюз, який раніше обіймав посаду генерального менеджера з торгівлі в ANZ в компанії Viterra, працює в компанії вже 15 років і з 2014 р. очолює маркетингову діяльність в регіоні. До цього Філ також працював в офісі Viterra в Сінгапурі, керуючи маркетинговими операціями в Азії.

Читати також: АгроПризначення у липні від Latifundist.com

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна