АгроПризначення у жовтні від Latifundist.com

У другому місяці осені кадрові ротації відбулися в таких аграрних відомствах як Держгеокадастр і Держпродспоживслужба, в компаніях «Дельта Вілмар СНД»«Нор-Ест Агро»John Deere та Deutz-Fahr. Також стало відомо, хто очолив «Українську плодоовочеву асоціацію».

Читати більше: Аграрні призначення 2020: Жовтень

Віктор Геть

Звідки: «Дельта Вілмар СНД»

Куди: «Дельта Вілмар СНД»

Посада: Генеральний директор

З жовтня посаду тимчасово виконуючого зобов'язаного генерального директора «Дельта Вілмар СНД» займає Віктор Геть. У компанії не нова людина. Раніше він очолював службу економічної безпеки. На посаді гендиректора змінив Юрія Голянич.

«Дельта Вілмар СНД» входить в групу транснаціональної агропромислової корпорації Wilmar International, ринкова капіталізація якої на фондових ринках становить близько $ 22 млрд. До структури компанії входять два заводи — один з переробки тропічних олій, інший — по переробці олійних культур, а також комплекс з перевалки рослинних масел в порту Південний.

Тарас Баштанник

bashtannyk.jpg (90 KB)

Куди: «Українська плодоовочева асоціація (УПОА)»

Посада: Президент

У жовтні на посаду президента «Української плодоовочевої асоціації (УПОА)» призначений Тарас Баштанник.

«На новій посаді планую інтегрувати якомога більше українських виробників плодово-ягідної та овочевої продукції для досягнення спільної мети індустрії, а саме: розвиток експорту, підвищення якості української продукції, використавши позитивний власний досвід та досвід колег по ринку», — зазначив Тарас Баштанник.

У повідомленні прес-служби асоціації наголошується, що Тарас Баштанник буде займатися розв'язанням питань виходу українських виробників плодоовочевої продукції на зовнішні ринки, підвищенням якості та конкурентоспроможності української продукції, а також загальними питаннями діяльності асоціації.

Анатолій Мірошниченко

miroshnichenko.jpg (53 KB)

Куди: Держгеокадастр

Посада: Перший заступник керівника Держгеокадастру

На посаду першого заступника керівника Держгеокадастру Анатолій Мірошниченко був призначено 21 жовтня під час засідання Кабінету Міністрів. 

Анатолій Мірошниченко є експертом в області правового регулювання земельних відносин, професором кафедри земельного та аграрного права юридичного факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України. 

Владислава Магалецька-Рутицька

rytitska.jpg (147 KB)

Куди: Держпродспоживслужба

Посада: Керівник

У жовтні новим керівником Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів призначена Владислава Магалецька-Рутицька. З 2016 року вона є членом Національної ради реформ і віце-президентом SigmaBleyzer і AgroGeneration. У період з 2014 по 2016 рр. була заступником міністра аграрної політики і продовольства України з питань європейської інтеграції. 

Нагадаємо, що з листопада 2019 року обов'язки голови Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів тимчасово були покладені на Ольгу Шевченко.

В'ячеслав Гетьман

vyacheslav-getman.jpg (68 KB)

Звідки: «Агроресурс»

Куди: «Нор-Ест Агро»

Посада: Регіональний керівник

У жовтні на посаду регіонального керівника компанії «Нор-Ест Агро» призначений В'ячеслав Гетьман. До свого приходу в компанію очолював відділ продажів в  «Агроресурс». Раніше обіймав посаду керівника Одеського регіонального підрозділу «Бізон-Тех». Закінчив Одеський національний університет імені І. І. Мечникова.

Компанія «Нор-Ест Агро» займається дистрибуцією ЗЗР, насіння, мікродобрив, мінеральних добрив, агротехнічним супроводом.

Алехандро Саяго

Alejandro-Sayago.jpg (130 KB)

Звідки: John Deere

Куди: John Deere

Посада: Віце-президент з продажів і маркетингу сільськогосподарської техніки в Європі і країнах СНД 

З 1 жовтня віце-президентом з продажів і маркетингу сільськогосподарської техніки в Європі і країнах СНД John Deere призначений Алехандро Саяго. На цій посаді він змінить Денні Докерті, який вирішив піти у відставку з 31 жовтня.

Алехандро Саяго прийшов в компанію в 1992 на посаду інженера John Deere Industrias в Мексиці. Потім займався управлінням поставками і операційною діяльністю в тому ж підрозділі. Пізніше працював у сфері маркетингу, продажів і стратегії в США, Уругваї та Бразилії. У 2012 році був призначений директором підрозділу корпоративного бізнесу сільськогосподарської техніки, де відповідав за роботу з великими стратегічно важливими клієнтами. Два роки по тому він став директором з продажу та маркетингу в Латинській Америці. З лютого 2019 року обіймав позицію директора з корпоративної стратегії і допомагав розробляти операційну модель «Розумна технологічна компанія».

Вінченцо Четані

Куди: Deutz-Fahr 

Посада: Директор з продажу та маркетингу

З 1 жовтня новим директором з продажів та маркетингу німецької компанії  Deutz-Fahr Deutschland GmbH призначений Вінченцо Четані. У сферу його обов'язків входять продаж тракторів, зернозбиральних комбайнів і запасних частин, а також маркетингова діяльність разом з відділом комунікацій, маркетинг продукції, навчання, розвиток дилерів і Deutz-Fahr Arena.

«Вінченцо Четані — абсолютний професіонал в області продажів, який має багаторічний досвід створення і розвитку мереж продажів і послуг. Він уже знає Deutz-Fahr, і я впевнений, що внесе свій внесок в успіх і зростання нашої компанії своїми знаннями», — зазначив генеральний директор Маттіас Авгенштейн.

Агрозвільнення

Юрій Голянич

Звідки: «Дельта Вілмар СНД»

Посада: Генеральний директор

У жовтні Юрій Голянич залишив посаду генерального директора компанії «Дельта Вілмар СНД», яку обіймав із квітня 2019 року. До приходу в компанію працював в Mondelēz International на різних посадах у відділах маркетингу, продажах і дистрибуції, а з квітня 2015 року обіймав посаду генерального директора на ринках України і Євразії.

Нові вакансії