АгроПризначення у січні від Latifundist.com

У січні кадрові перестановки відбулися у агрохолдингу МХПCorteva Agriscience«Варіант Агро Буд»AGCOKverneland GroupCNH Industrial«Південна Аграрно-Експортна Компанія» , а також у Держпродспоживслужбі. Де і коло звільнили у агросекторі також розповів Latifundist.com у новому матеріалі «Аграрні призначення 2021: січень».

Владислав Седик

sedik.jpg (122 KB)

Куди: Держпродспоживслужба

Посада: керівник напрямку фітосанітарії

Кабінет міністрів України призначив Владислава Седика на посаду керівника напряму фітосанітарії Держпродспоживслужби.

«Перед Владиславом Седиком непростий фронт робіт, адже від створення ефективної системи в секторі фітосанітарії, сьогодні залежить левова частка нашого експорту та імідж України в світі», — повідомила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Владислав Седик обіймає посаду президента Фітосанітарної Асоціації України. Також він є членом громадської ради при Держпродспоживслужбі, а з 2018 року очолює фітосанітарний комітет. 

Ерік Хансотія

agco-eric-hansotia.jpg (195 KB)

Звідки: корпорація AGCO

Куди: корпорація AGCO

Посада: президент і генеральний директор

На початку 2021 року президент і генеральний директор корпорації AGCO Мартін Ріхенхаген вирішив піти у відставку зі свого поста. На його місце був призначений Ерік Хансотія.

Свою кар'єру в компанії Ерік Хансотія почав в липні 2013 року з посади старшого віце-президента. А з січня 2019 р займав пост операційного директора корпорації AGCO (Дулут, штат Джорджія). 

«За останні 7 років Ерік зробив значний внесок в розвиток AGCO. Він очолював компанію, справляючись з унікальними викликами, пов'язаними з COVID-19. Його сильний характер і стратегічний погляд на майбутні тенденції в світовому сільському господарстві, а також багатий досвід роботи дозволять AGCO успішно задовольняти мінливі потреби наших клієнтів», — наголосив Мартін Ріхенхаген.

В'ячеслав Панасюк

panasyuk-vyacheslav.jpg (116 KB)

Звідки: LNZ Group

Куди: Corteva Agriscience

Посада: менеджер по роботі з ключовими клієнтами

До штату компанії Corteva Agriscience долучився менеджер по роботі з ключовими клієнтами В'ячеслав Панасюк. З 2018 по 2021 рр. В'ячеслав Панасюк працював в компанії LNZ Group на посадах маркетинг-менеджера з систем захисту рослин та керівника відділу польового маркетингу.

Станіслав Возний

vozniy-stanislav.jpg (80 KB)

Куди : «Варіант Агро Буд» 

Посада: начальник відділу зрошувального напрямку

5 січня в компанії «Варіант Агро Буд» на посаду начальника відділу зрошувального напрямку в Херсонській, Запорізькій і Дніпропетровській областях був призначений Станіслав Возний

Шинго Ханада

shingo-hanada.jpg (48 KB)

Куди: Kverneland Group

Посада : президент і генеральний директор

У компанії Kverneland Group на пост президента і генерального директора концерну був призначений Шинго Ханада.

Казунарі Шімокава, який займав пост президента і генерального директора концерну Kverneland Group з 1 січня 2019 р. призначений керуючим виконавчим і генеральним директором дивізіону сільськогосподарської техніки у штаб-квартирі Kubota Group у м. Осака (Японія) і покинув свою посаду 1 січня 2021 р.

У той же день Казунарі Шімокаву на посаді президента і генерального директора Kverneland AS, а також президента Kubota Holdings Europe BV замінив Шинго Ханада.

Шинго Ханада прийшов в компанію Kubota в 1989 р. і вже більше 30 років займає різні керівні посади в підрозділах корпорації в Японії і США. До призначення президентом і генеральним директором Kverneland Group займав пост виконавчого та генерального директора дивізіону зовнішнього енергетичного обладнання.

Скотт Вайн

scott_wine.jpg (50 KB)

Куди: CNH Industrial

Посада: генеральний директор

Скотт Вайн з 4 січня зайняв пост генерального директора в компанії CNH Industrial.

«Рада директорів задоволена призначенням Скотта Вайна, з огляду на його великий виробничий і стратегічний досвід», — пояснила голова і в.о. генерального директора CNH Industrial Сюзанн Хейвуд.

Скотт Вайн обіймав посаду виконавчого директора в компанії Polaris Inc., також займав керівні посади в United Technologies Corporation, Danaher Corporation і Allied Signal Corporation. У холдингу CNH Industrial Скотт Вайн працює з 2013 р.

Агрозвільнення

Роджер Уіллс

Звідки: МХП

Посада: незалежний невиконавчий директор

Роджер Уіллс подав у відставку з посади незалежного невиконавчого директора агрохолдингу МХП, а також глави комітету з призначень і винагород. Тимчасовим главою Комітету з призначень і винагород був призначений Джон Річ.

«Роджер Уиллс покинув Раду Директорів, і я хотів би подякувати йому за підтримку і прихильність МХП протягом останніх двох років», — прокоментував Джон Річ.

Юрій Кормишкін 

Звідки: «Південна Аграрно-Експортна Компанія»

Посада: генеральний директор 

У січні з поста генерального директора компанії «Південна Аграрно-Експортна Компанія» пішов Юрій Кормишкін. Він очолював компанію з лютого 2018 р. Раніше був депутатом Миколаївської обласної ради від партій «Наш край» і «Партії регіонів». Юрій Кормишкін залишиться власником групи компаній «ПАЕК», а на його місце буде призначений Валентин Шаповалов

«Я буду займатися інвестиційним кліматом для «ПАЕК» і пошуком нових напрямків діяльності компанії. Я б хотів, щоб за ці п'ять років, коли у мене є контракт з новим менеджментом розвитку, на Миколаївщині компанія «ПАЕК» стала лідером, а в Україні входила в десятку кращих компаній», — резюмував Юрій Кормишкін.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна