АгроПризначення у серпні від Latifundist.com

Останній місяць літа був мізерним не тільки на опади, а й на кадрові перестановки в агрокомпаніях. Традиційними стали кадрові ротації в Мінекономіки і «Укрзалізниці». Нові посади зайняли фахівці в «Прозорро.Продажі»«СОЛТІС ТРЕЙД»RISOIL SA.

Читати більше: Аграрні призначення 2020: Серпень

Світлана Дмитришина

dmitrishina-svetlana.jpg (91 KB)

Куди: «СОЛТІС ТРЕЙД»

Посада: Міжнародний трейдер

Генеральний директор Easytrading LLC Світлана Дмитришина на своїй сторінці в Linkedin повідомила, що з серпня працює міжнародним трейдером в «СОЛТІС ТРЕЙД». Згідно з аналітичною системою YouControl, компанія «СОЛТІС ТРЕЙД» заснована 11 червня 2020 року і її основною сферою діяльності є оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням та кормами для тварин.

Також з відкритих джерел відомо, що Світлана має великий досвід у сфері перевезень. З 2017 року є офіційним представником міжнародної торгової організації Al-Rashidiya Trading LtD в Україні.

Володимир Жмак

zhmak.png (689 KB)

Куди: «Укрзалізниця»

Посада: Голова правління

Те, що Володимир Жмак затверджений на посаду голови правління «Укрзалізниці», було озвучено 26 серпня у час засідання Кабміну.

«Він був обраний на відкритому конкурсі наглядовою радою. Він проходив абсолютно все співбесіди, це був відкритий конкурс», — зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль

З червня 2019 року Володимира Жмак займав пост голови наглядової ради держпідприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». До цього працював в «Істерн консалтинг груп», а в 2015-2016 рр. був першим заступником Міхеїла Саакашвілі, коли той очолював Одеську облдержадміністрацію. Також займав керівні пости в структурах групи ТНК-BP, був радником президента мобільного оператора «Київстар» і протягом 7 років входив до наглядової ради компанії.

Олександр Романишин

romanishin-ey.jpg (117 KB)

Куди: Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства

Посада: Заступник міністра

На посаду заступника міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Олександр Романишин призначений 29 липня на засіданні Кабміну. З відкритих джерел відомо, що в 2014 році він балотувався до Верховної Ради як самовисуванець по 129 округу, але не був обраний. Раніше обіймав посаду директора з корпоративних фінансів в міжнародній аудиторській компанії EY.

Світлана Панаіотіді

 

Куди: «Прозорро.Продажі»

 Посада: Представник держави в наглядовій раді

Світлана Панаіотіді, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України, увійшла до складу наглядової ради «Прозорро.Продажі» як представник держави. Відповідне рішення було затверджено 28 липня наказом Мінекономіки.

«Я рада приєднатися до команди в складі наглядової ради. Ми готові разом з командою «Прозорро.Продажі» і ФДМУ і надалі втілювати зміни, які важливі для нашої країни. Запуск прозорого ринку оренди державного і комунального майна — один з пріоритетів на сьогоднішній день», — прокоментувала своє призначення заступник міністра розвитку економіки.

Світлана Панаіотіді — профільний заступник міністра і координує цілий ряд напрямків, зокрема, відповідає за формування державної політики управління об'єктами державної власності, військово-промислової політики, державних закупівель, конкурентної політики та т. п. У 2015-2019 рр. займала посаду державного уповноваженого Антимонопольного комітету України.

Олена Іпатова

ipatova-1.jpg (35 KB)

Куди: RISOIL SA 

Посада: HR-директор

Про те, що новим HR-директором RISOIL SA стала Олена Іпатова, компанія повідомила на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«Наш професійний колектив продовжує поповнюватися новими фахівцями. Разом ми поділяємо цінності Risoil Group, соціально відповідальної європейської компанії, орієнтованої на розвиток своїх співробітників і вибудовування ефективної роботи команди», — йдеться в повідомленні.

Олена Іпатова має 15-річний досвід роботи в галузі управління персоналом і організаційного розвитку. Раніше працювала в таких компаніях, як СГ «ТАС», ТПК AVISTA, Ltd ITC, Diamond Sphere Group, ТПК «Агромат».

Сергій Рубан

sergej-ruban.jpg (49 KB)

Звідки: «УТК ХімАльянс»/UTK BLAUchem

Куди: «Українські мінеральні добрива» (UMF)

Посада: Директор з маркетингу та розвитку нових продуктів

З 31 серпня Сергій Рубан посів посаду директора з маркетингу та розвитку нових продуктів компанії «Українські мінеральні добрива» (UMF) .

«У мої обов'язки входить те, чим я займався і раніше, — розвиток українського ринку мінеральних добрив. Компанія «Українські мінеральні добрива» є відображенням молодої української хімії. Виробництво запущено не так давно, тому переді мною стоїть завдання розвивати нові напрямки і нові інноваційні продукти даної компанії, випускати їх на ринок і максимально добре задовольняти потреби українського аграрного сектора», — прокоментував Сергій Рубан.

На ринку компанія «Українські мінеральні добрива» працює з 2017 року. Згідно з аналітичною системою YouControl, кінцевий бенефіціар — Ринат Ахметов. Основною сферою діяльності є оптовий продаж мінеральних добрив.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна