Контінентал Фармерз Груп вживає максимальних заходів для запобігання поширенню коронавірусу

З запровадженням карантинного режиму «Контінентал Фармерз Груп» вживає максимальних заходів для запобігання поширенню вірусу COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, для виконання службових обов’язків персонал повністю забезпечений дезінфікуючими розчинами та антисептичними засобами, засобами індивідуального захисту (масками). Співробітники, які працюють в офісах, по можливості переведені на дистанційний карантинний режим роботи з дому.

Підрозділи на виробничих об’єктах та базах «Контінентал» оснащені распіраторами, безконтактними та електричними термометрами. Закуплено ранцеві обприскувачі, що застосовуються для регулярної дезінфекції автотранспорту, сільгосптехніки та місць скупчення персоналу методом крапельного розпилення дезінфікуючого розчину.

У кімнатах відпочинку і прийому їжі «Контінентал Фармерз Груп» на час карантину використовують тільки одноразовий посуд, столи та стільці розташували на відстані більше 1м, а час перебування співробітників для харчування обмежили до 15 хв. Вологе прибирання приміщень з дезінфікуючими засобами здійснюється тричі на день з паралельним провітрюванням.

Вакансії компанії

Транспортування персоналу до та з роботи здійснюється тільки транспортом компанії, що обробляється належним чином. Проживання працівників у гуртожитках організовано максимум по 2 людей на кімнату, здійснюється посилене вологе прибирання з дезінфікуючими засобами та провітрювання.

«Ми знаходимось на початку виробничого сезону, і як для будь-якого сільгоспвиробника, для нас це — надзвичайно важливий період. Але наш персонал — це наша найбільша цінність, і ми, як відповідальний роботодавець, робимо все можливе для того, аби уникнути навіть найменших ризиків для здоров’я кожного із наших співробітників», — прокоментував генеральний директор компанії Георг фон Нолкен.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна