У LNZ Group пройшли кадрові перестановки

У компанії LNZ Group на посаду першого заступника голови Наглядової ради з правових та земельних питань призначили Сергія Якшина.

Про це повідомила прес-служба компанії.

LNZ Group шукає менеджера із розвитку агротехнологій

«Насамперед необхідно проаналізувати існуючу систему відносин в компанії, виявити слабкі і сильні сторони для подальшого вдосконалення і розвитку LNZ Group. У короткостроковій перспективі наша мета — це оптимізація процесів, їх універсалізація з урахуванням особливостей окремих напрямків бізнесу та територіальності його здійснення. Нам необхідно зміцнити позицій LNZ Group на ринку в кожному напрямку діяльності, побудувати захищену систему оптимальних і економічно вигідних бізнес-процесів», — прокоментував Сергій Якшин.

В обов'язки Сергія Якшина на новій позиції входить:

  • організація і загальне керівництво процесами правового забезпечення та супроводження діяльності бізнес-напрямків LNZ Group;
  • координування та загальне управління земельними відносинами щодо земель сільськогосподарського призначення;
  • організація і супровід процесів реалізації і захисту прав власності та інших речових прав групи компаній щодо об'єктів нерухомості, об'єктів інтелектуальної власності та інших активів;
  • формування структури володіння корпоративними правами та структури управління LNZ Group;
  • представництво LNZ Group з правових та земельних питань в діяльності органів державної влади, а також в об'єднаннях, членом яких є LNZ Group;
  • формування корпоративної політики LNZ Group і забезпечення її реалізації.

Як зазначив Сергій Якшин, компанія також стежить за розвитком земельної реформи в Україні. Але в LNZ Group прагнуть до того, щоб банк землі був збалансований і рівномірно консолідований в двох областях України. За його словами, після відкриття ринку землі в Україні компанія не планує міняти стратегію побудови земельних відносин.

«Нашим пріоритетом є побудова взаємовигідних довірчих відносин з орендодавцями, землевласниками і позитивний вплив на розвиток територіальних громад в межах ведення діяльності LNZ Group», — зазначив він.

Також з 1 жовтня 2019 року В'ячеслав Панасюк зайняв посаду керівника агродепартаменту і технічної підтримки продажів в LNZ Group.

У компанії також нагадали, що в липні 2018 року в LNZ Group був створений департамент маркетингу, який очолила Юлія Каменєва. А з 1 листопада 2019 р. позицію менеджера з комунікацій зайняла Катерина Гречана.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна