Скільки потрібно працювати аграрію, щоб заробити на iPhone 11 — інфографіка

Портал Picodi.com провів дослідження та виявив, що українцю потрібно 97 днів, щоб купити новий iPhone 11. Тому в AgroRobota.com.ua вирішили дізнатися, скільки днів потрібно представникам різних аграрних спеціальностей, щоб купити новинку. 

Як рахували?

Аграрний індикатор iPhone 2019 розраховувався на основі цін iPhone 11 Pro Max (з пам'яттю 512 ГБ), які були офіційно опубліковані на сайті Apple. Тож станом на 10 жовтня ціна айфона складала $1449 або 35 757 грн. 

Зарплату аграріїв рахували двома способами — за даними сайту AgroRobota.com.ua і за даними Державної служби зайнятості України. 

Висновки

Таким чином, за даними AgroRobota.com.ua лідером рейтингу став головний агроном — йому потрібно 40 днів, щоб купити iPhone 11 Pro Max (512 GB). 42 і 45 днів потрібні зоотехніку та агроному для придбання нового смартфону. Цікаво, що усі спеціальності, крім ветеринарії (ветеринарам потрібно 105 днів), не виходять за межі основного рейтингу — 97 днів. 

Проте згідно даним Державної служби зайнятості, мінімальна кількість днів вийшла у головного агронома — 102. Що вже на 5 днів перевищує показник основного рейтингу Індексу iPhone. Топ-3 «державного» рейтингу закривають спеціальності логіста (130 днів) і водія (131 днів). На останньому місці виявилися ветеринар і тваринник з рекордними для цього рейтингу показниками — 186 і 190 днів.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна