У AGRAIN розповіли про посилення функції головного агронома

Компанія AGRAIN, яка спеціалізується на комплексному агрономічному супроводі, при запровадженні поетапних змін у вирощуванні сільгоспкультур посилює функцію головного агронома господарства.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Формула ефективності від AGRAIN. Посилюємо функцію головного агронома господарства».

«Суть нашого бізнесу – у глибинному вивченні проблематики клієнта, її максимальній деталізації. Це неможливо зробити в дистанційному форматі, необхідна особиста присутність та співучасть у роботі господарства, що й обумовлює регіон діяльності нашої компанії», наголосили у компанії.

За словами генерального директора Романа Рибака, великим дистрибуційним компаніям, які позиціонують себе як національні, для охоплення Тернопільської області достатньо 5 менеджерів та 1 агронома-консультанта, бо їхня головна мета продати клієнтам продукцію. У AGRAIN, навпаки, 5 агрономів-технологів та 1 менеджер з продажу.

«Наш агроном-технолог практично стає одним із агрономів господарства, з яким ми працюємо. Щоб ефективно впроваджувати заплановані зміни, він має «жити» у цьому господарстві та бути його частиною, а забезпечення необхідною продукцією стає просто технічним завданням менеджера з продажу», пояснив Роман Рибак.

Компанія AGRAIN вже має позитивний досвід у запровадженні поетапних змін у вирощуванні сільгоспкультур, які і для господарства, і для працівників проходять майже непомітно.

«Головне ми посилюємо функцію головного агронома господарства, чим піднімаємо рівень експертизи в агрономії. Вибираємо технологію згідно з ресурсозабезпеченням господарства, погоджуємо її з керівництвом. Впровадження технології забезпечує наш агроном-технолог у тандемі із основним агрономом господарства. Це агрономічне посилення дозволяє легко пережити всі зміни. Адже в господарстві є експерт, який знає, що буде наступним кроком, що буде через крок, яке може бути підводне каміння при втіленні тієї чи іншої зміни, з якою завжди можна порадитися», наголосив Роман Рибак.

Довідка: Компанія AGRAIN зареєстрована у березні 2021 року. Фактично почала працювати із квітня. Наразі у складі AGRAIN сформовано три ключові департаменти: агротехнологічний, комерційний, фінансовий. Роман Рибак займається комерційним департаментом. Головним департаментом підприємства — агротехнологічним — керує кандидат сільськогосподарських наук Микола Сучек. Зоряна Росоловська очолює фінансовий департамент підприємства. Вищий орган управління в AGRAIN — рада директорів.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна