Помер незмінний керівник Амазоне-Україна Олександр Григорович Грідін

Сьогодні, 04 червня 2021 р., на 64-му році життя зупинилось серце Олександра Грідіна, який був впродовж 20 років незмінним керівником ДП «Амазоне-Україна».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Компанія Amazone в Україні офіційно відкрила представництво тільки у 1998 році, яке з першого дня і впродовж 20-ти років очолював Олександр Григорович Грідін.

Грідін (3).png (1.38 MB)

Він зібрав команду професіоналів, налагодив тісну співпрацю з дилерами. За ініціативність та відмінний менеджмент, власники Amazone-Werke, сім’я Драйер, висловлювали Олександру Григоровичу особливу повагу.

Він був завжди професіоналом в усьому, при цьому не втрачав людяності. У колективі ДП «Амазоне-Україна» завжди з теплом у серці пригадують його настанови, поради та цікаві історії, якими Олександр Григорович любив ділитись.

«Олександр Григорович багато та наполегливо працював. Він був цілеспрямованим, справедливим керівником. Кожному, хто з ним мав змогу попрацювати, імпонували не тільки його професійні якості, а й загальнолюдські. Адже він завжди намагався підтримати кожного співробітника, допомогти. За чуйність та турботу він завжди мав велику повагу серед команди ДП «Амазоне-Україна»», — зазначає Віктор Куянов, менеджер з логістики ДП «Амазоне-Україна».

Такий підхід в Олександра Григоровича був у всьому. В роботі завжди керувався правилом: працювати потрібно так, що агровиробник придбавши один агрегат захотів придбати ще. Завдяки такому підходу до роботи, сьогодні чимало фермерів мають ціле «сімейство» техніки Amazone.

Ще будучи на посаді генерального директора ДП «Амазоне-Україна», Олександр Грідін в одному з останніх інтерв’ю сказав:

«Я хотів би побажати фермерам, аби їхні плани та зусилля не були марними, щоб вони були при вдачі, а ми будем намагатись допомогти в усьому».

Сьогодні команда ДП «Амазоне-Україна» продовжує працю, започатковану Олександром Грідіним, виводить на ринок інтелектуальну техніку, інноваційні технології, аби і далі український агробізнес не збавляв набраних оборотів, а через інновації — розвивався.

Редакція AgroRobota.com.ua висловлює співчуття рідним і близьким Олександра Грідіна.

Нові вакансії

ТОВ "НОВААГРО УКРАЇНА", Харків
Договірна
FERM, Київ
35 000 грн
CULTIVARIY, Київ
27 000 грн