Ми бачимо наше майбутнє у молодих співробітниках — гендиректор Дельта Вілмар Україна

У компанії «Дельта Вілмар Україна» працює понад 700 чоловік, більшість з яких — молоді люди. 

Про це Latifundist.com розповів генеральний директор компанії Віктор Геть.

«У нас досить успішно працюють молоді співробітники, які прийшли до нас з останніх курсів вузів. Деякі з них займають керівні посади, пройшовши перед цим стажування і підвищивши свою кваліфікацію, в т. ч. і за кордоном. У них ми бачимо наше майбутнє. Це майбутнє обличчя компанії», — поділився Віктор Геть.

На підприємстві особлива увага приділяється безпеці персоналу. На території заводу відокремлені жовтими смужками пішохідні переходи. Переміщення має відбуватися строго в їх межах. Відвідувачі і співробітники пересуваються в спецодязі: спецвзуття, касці і окулярах. Це все забезпечується за рахунок заводу.

Окрім того, під час пандемії були встановлені санітйзери, надаються маски, а також проводиться регулярне вимірювання температури співробітників. Працівники мають медичні страховки і у разі виникнення проблеми зі здоров'ям, надається медичний супровід.

Менеджер з персоналу виробничого напряму Олександр Лебединець зазначає, що протягом 7-річного досвіду роботи на заводі, не може пригадати жодного випадку травматизму співробітників.

«На нашому підприємстві за час моєї роботи таких випадків не було і, сподіваюся, не буде», — заявив Олександр Лебединець.

Нові вакансії