Компанія KSG Agro відкрила дві вакансії у Дніпропетровській області

Компанія KSG Agro відкрила у Дніпропетровській області дві вакансії і запрошує на роботу головного агронома великого сільгосппідприємства та директора бізнесу рослинництва.

Головний агроном сільгосппідприємства

Для того, щоб обійняти цю посаду, необхідно мати вищу профільну освіту, досвід роботи останніх 5-ти років на посаді головного агронома великого сільськогосподарського підприємства, а також успішний досвід реалізації великих проектів у сфері сільгоспбізнесу.

Компанія чекає кандидатів зі знанням передових сільгосптехнологій, агротехнічних принципів і прийомів вирощування сільгоспкультур, застосування на практиці сучасних енергоємних технологій. 

Кандидат повине бути готовим до переїзду в Дніпропетровську область і до ненормованого графіка роботи в період сезонних робіт.

Рівень заробітної плати обговорюється індивідуально. Компанія надає соціально-компенсаційний пакет.

Надіслати резюме

Директор бізнесу рослинництва

Серед основних вимог до претендентів — вища освіта (аграрна), досвід роботи на посаді операційного директора великого сільськогосподарського підприємства не менше 5 років. Неохідні фундаментальні знання методологій і бізнес-процедури управління сільськогосподарським бізнесом, а також базові знання в області менеджменту та адміністрування, фінансового обліку, юридичних питань ведення бізнесу, психології командної роботи.

Особисті якості: бездоганна ділова репутація, порядність, високий рівень особистої відповідальності, вимогливість до себе і підлеглих, здатність організувати роботу колективу для виконання поставлених завдань, вміння оперативно приймати рішення, системність, аналітичне мислення, компетентність, комунікабельність, старанність, обов'язковість, емоційна стійкість, врівноваженість, активність, ініціативність.

Відправити резюме 

Нові вакансії

ТОВ "НОВААГРО УКРАЇНА", Харків
Договірна
FERM, Київ
35 000 грн
CULTIVARIY, Київ
27 000 грн