Головні принципи мотивації працівників A.G.R. Group

Нещодавно ми спілкувалися з керівником відділу персоналу Альоною Хижняк та дізналися про принципи та систему підбору персоналу та формування штату A.G.R. Group. Сьогодні ми продовжили розкривати секрети успіху компанії і дізналися про комунікацію зі співробітниками та мотиваційні інструменти компанії A.G.R. Group.

Читати також: Завдання A.G.R. Group — дати людям можливість розвиватися в унісон зі своїм бізнесом

Компанія орієнтована на позитивний вплив на наших співробітників. Для цього A.G.R. Group виокремила важливі аспекти.

Якість життя.

Менеджмент компанії звертає особливу увагу на завантаження співробітників і строго контролює цей процес, дотримуючись балансу між особистим життям і роботою співробітників. У будь-якій сучасній компанії розуміння і турбота про співробітників зі сторони керівників грає вагому роль.

Причетність.

Взаємозв'язок з командою професіоналів та експертів в області агро — також важливий аспект, який дає можливість впливати на різні процеси. Перед фахівцями стоять чіткі цілі і завдання, кожен має свою зону відповідальності.

Реалізація.

Компанія надає якісні знання, досвід, обладнання та нові технології за допомогою яких фахівці можуть весь час розвивати свої компетенції і реалізовувати свій потенціал.

Матеріальна мотивація.

Мотивація базується на принципах компанії: винагороджувати справедливо і своєчасно. Умови оплати праці весь час порівнюються з ринком.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна