Головний інженер Агростем розповів про критерії підбору персоналу

Головний інженер господарства «Агростем» (підрозділ агрогрупи «Агрейн») Сергій Шпак зазначив, що при підборі персоналу компанія, у першу чергу, звертає увагу на документи кандидата.

Про це йдеться у матеріалі Traktorist.ua «Сервісна служба, техпарк і 7 тис. га землі. Досвід Агростем (Агрейн)»

«У потенційного працівника повинне бути посвідчення тракториста-машиніста з усіма категоріями, які потрібні для роботи на наших тракторах: категорія А1, B і С. Звісно, вагомим чинником є співбесіда, так сказати, безпосереднє спілкування, у ході якого можна дізнатися про якості працівника, досвід роботи», — пояснив Сергій Шпак.

Навчання працівника в «Агростем» починають із закріплення його за досвідченим колегою-механізатором для стажування. Таким чином навчання проходить безпосередньо на практиці.

«Звісно, хотілося б, щоб молодий спеціаліст мав хоч якийсь досвід, але якщо його немає, то ми готові його навчити, відправити на донавчання. Головне, щоб було бажання вчитися і працювати», — наголосив Сергій Шпак.

Також господарство запрошує студентів для проходження практики. А в разі виникнення потреби у кадрах, керівництво звертається у районний центр зайнятості у м. Черняхів.

«До нас приїжджає молодь. І агрономи, і механізатори. Їх направляють навчальні заклади і ми беремо їх на практику, закріплюємо за механізатором, і вони виконують ту саму роботу, що й наші спеціалісти, але під наглядом», — розповів Сергій Шпак.

Читати також: Професія: інженер з сервісного обслуговування сільгосптехніки

Нові вакансії