Елеватористи частково взяли на себе функцію навчання співробітників — думка

HR бізнес-партнер виробничих активів «Кернел» Руслана Богданова на засіданні «Клубу елеватористів» розповіла про співпрацю з середньо-технічними навчальними закладами. Зокрема, деяких фахівців робочих спеціальностей у компанії навчають самостійно чи звертаються до технікумів.

Читати по темі: Елеватори просять у ВНЗ не кадрів, а науки

««Кернел» співпрацює з навчальними закладами в регіонах присутності наших підприємств. Таким чином ми знижуємо відтік випускників з регіонів — молоді фахівці продовжують там і вчитися, і працювати. Якщо ж в технікумах немає необхідних спеціальностей, ми самостійно складаємо програму і отримуємо ліцензію на підготовку таких кадрів», — підкреслила Руслана Богданова.

Компанія пропонує освітню програму «Кернел Шанс». У рамках проекту відбираються на оплачуване стажування молоді фахівці. Учасники проекту протягом 3 - 6 місяців отримують у «Кернел» універсальні практичні знання і можливість брати участь в нових інноваційних проектах.

«Після успішного завершення стажування 90% наших «студентів» залишаються працювати в компанії. З 2011 р. у рамках програми були працевлаштовані понад 400 випускників і 60 з них постійно просуваються по кар'єрних сходах», — пояснила Руслана Богданова.

За її словами, керівників середньої ланки, директорів елеваторів на підприємствах «Кернел» готують з внутрішнього резерву.

Вакансії на елеваторі

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна