Завод Кобзаренка оголосив набір груп для навчання зварювальників, токарів і фрезерувальників

Директор заводу Анатолій Кобзаренко повідомив, що до кінця літа на «Заводі Кобзаренка» працюватиме 1000 робітників (на 100 більше, ніж торік).

Про це повідомляється на офіційній сторінці «Заводу Кобзаренка» у Facebook.

За його словами, протягом 2-3 місяців вводиться в експлуатацію 4 тис. м² нових виробничих територій, будівництво яких розпочато 2 роки тому. Для обслуговування потужностей придбано обладнання на €1 млн. Це дає можливість надати людям нові робочі місця.

Анатолій Кобзаренко також акцентував, що розпочинається будівництво електростанції на щепі. На цьому підприємстві запросять на роботу 60 фахівців вищої кваліфікації. Також власник анонсував будівництво теплиць, де, за його словами, зможуть знайти роботу десятки жінок і пенсіонерів. 

Окрім того, директор заводу оголосив про набір груп, яких будуть вчити на зварювальників, токарів і фрезерувальників. Також на «Завод Кобзаренка» запросили студентів із Сум пройти практику. Їм надається безкоштовне харчування та житло. На підприємстві очікують, що 10% студентів після закінчення навчання прийдуть працювати на завод.

««Завод Кобзаренка» — це бренд, який знають та поважають в Україні та далеко за її межами! Звісно, за цим стоїть кропітка праця всіх співробітників та надійність партнерів! Попереду нас чекають нові виклики, адже подальші плани ще амбітніші», — наголосили в компанії.

Читати також: Анатолій Кобзаренко: Наша ціль — забезпечити людей роботою

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна