Володимир Піх: Вважаю професію зоотехніка багатогранною і престижною

Володимир Піх мріяв стати футболістом. Але доля розпорядилася інакше і хлопець вступив до Вінницького аграрного національного університету (спеціальність «Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва»).

Відразу після закінчення університету почав працювати на філії «Птахокомплекс» «Вінницької птахофабрики» на посаді птахівника. Як склалося подальше кар’єрне підвищення — у свіжому випуску «Люди МХП».

Читати також: «Провідний зоотехнік — це не про курей, а про людей»

На посаді птахівника доводилося працювати розумово та фізично: готувати пташники до посадки птиці, рівняти лінії напування, протрушувати годівниці. Набравшись досвіду, Володимир Піх обійняв посаду заступника начальника дільниці, а потім і сам став бригадиром. 

Сьогодні Володимир Піх — провідний зоотехнік комплексу і відповідає за колектив, де майже сотня працівників, і за технологічну частину на 7 дільницях, де вирощується 14 мільйонів птиці. 

«Провідний зоотехнік — це не про курей, а про людей. Це менеджер, який організовує роботу, створює комфортні умови праці для людей, які в результаті досягають високих показників. Для якісної роботи я співпрацюю з усіма службами підприємства, тому вважаю професію зоотехніка багатогранною і престижною», — пояснив Володимир Піх.

За його словами, найважче в роботі — це навантаження, яке постійно збільшується. Але така велика кількість роботи сприяє розвитку та навчанню. 

«У нас дружній колектив. Я радий працювати, розвиватись, зростати особистісно і професійно поряд із самодостатніми, цілеспрямованими людьми. Для мене робота в команді — це ефективна взаємодія з колегами, спрямована на досягнення кращих результатів, що мотивує і спонукає рухатись лише вперед», — поділився Володимир Піх.

Володимир Піх наголосив, що робота у великому колективі спонукає досягати більшого у кар'єрі. За його словами, в МХП немає безініціативних і безперспективних людей. Усі прагнуть розвиватися і цей настрій передається практично миттєво.

Вдома на Володимира Піха чекає дружина та дві донечки. У вільний від роботи час чоловік любить грати у футбол, рибалити, відпочивати на природі у колі друзів родини. 

Читати також: Людмила Черешньова: Суттєва перевага — сформована колективна відповідальність

Нові вакансії