МХП навчатиме фінансової грамотності своїх співробітників

МХП запустив пілотний проєкт з навчання співробітників фінансової грамотності. Його реалізовують за підтримки керівництва аграрного напряму компанії та у партнерстві зі Школою фінансової грамотності «Абетка грошей».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У МХП розповіли, що протягом 2 місяців у заходах взяли участь 160 працівників трьох підприємств холдингу, а саме Катеринопільського елеватора, Миронівського заводу з виготовлення круп та комбікормів, Філії «Внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів» Вінницької птахофабрики. Для підвищення рівня знань про фінансові інструменти, планування бюджету, уникнення шахрайства тощо, було залучено керівницю Школи фінансової грамотності «Абетка грошей» Тетяну Скляр.

Зазначається, що фінансове становище — фактор, який впливає на емоційний і фізичний стан співробітників, їхню продуктивність. Тому фінансовий добробут є невід'ємною частиною комплексної Wellbeing-стратегії, спрямованої на підвищення рівня добробуту співробітників МХП.

«Завдяки підтримці керівництва аграрного напряму компанії в партнерстві зі Школою фінансової грамотності «Абетка грошей», нещодавно стартував пілотний проєкт, спрямований на підвищення фінансової грамотності співробітників підприємств. Мета проєкту — запобігання фінансових втрат працівниками МХП та мінімізація ризиків, пов’язаних з фінансовими операціями», — йдеться в повідомленні.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна