Люди МХП: Олена Бельговська

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», керівник відділу якості «Оріль-Лідер» Олена Бельговська розповіла про складнощі роботи у забійному цеху, безмежні можливості кар’єрного росту та головні мотиватори.

Олена Бельговська на підприємстві працює з 2011 року. Свою кар'єру починала з посади ветлікаря у відділенні ветеринарно-санітарної експертизи, а потім працювала старшим ветлікарем в цеху забою. У 2020 році Олена Бельговська очолила відділ якості. І вважає це заслуженою нагородою за свою ініціативність і проактивність.

«Керівна посада для мене не означає, що варто зупинятись у розвитку чи навіть сповільнюватись. Я намагаюся тримати зв'язок з усіма людьми підприємства, занурююся в усі процеси, навіть ті, які не дотичні до моїх обов'язків. Вважаю, що для загального розвитку корисно бути обізнаним у якомога більшій кількості речей», — поділилася Олена Бельговська.

Жінка зізнається, що не з першого разу погодилася на роботу у забійному цеху. Бо прийшовши сюди з ознайомчим візитом, відчула високий рівень відповідальності та відмовилася від нової посади. Але все ж таки погодилася на пропозицію працедавця вже через декілька місяців. Забійний цех виявився складним місцем роботи. Чимало людей звільнялося через порівняно недовгий час. Тому Олена Бельговська наголошує, що той, хто працює тут, зможе працювати всюди.

Cвіжі вакансії МХП

Після того, як Олена Бельговська повернулася до роботи з декретної відпустки, оновився колектив і почалися активні позитивні зміни в усіх службах підприємства.

«Для мене у роботі найважливішим є визнання. Коли до мене приходять за порадою, коли прислухаються до моєї думки й дякують, це мотивує значно більше, аніж фінансова винагорода. Можливість приймати рішення, вирішувати проблеми й бачити результати своєї роботи — це мене окрилює», — зізналася Олена Бельговська.

Пропозиція очолити нову посаду керівника відділу якості була неочікуваною. Хоча Олена Бельговська дуже прагнула кар’єрного росту, але графік роботи виявився незручним. Але підтримка родини та правильний розподіл часу допомагають героїні випуску відмінно впоратися зі своїми завданнями.

«Горизонт моїх можливостей постійно розширюється, навіть не знаю, де може бути його межа. Мабуть, у моїй професії її немає. Мені дуже хочеться бути гарним прикладом для дітей, щоб вони дивились на мене і казали: «Я теж так хочу!» Хочу, щоб вони на моєму прикладі зрозуміли, що сьогодні виживає вже не найсильніший, не той, хто найбільше знає, а той, хто вміє комунікувати, вміє шукати інформацію, хто може бути гнучким і здатний швидко вчитися», — резюмувала Олена Бельговська.

Нові вакансії