Люди МХП: Микола Коробов

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», Микола Коробов розповів, як отримати професійну реалізацію, кар'єрний розвиток та у свої 32 роки обіймати посаду головного енергетика ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Микола Коробов здобув освіту енергетика у Черкаському політехнічному технікумі, а після цього вступив до Кіровоградського ВНЗ. Тому хлопець шукав варіант працевлаштування на стабільному підприємстві, де б відпускали на сесію. Така посада слюсара-електрика 3-го розряду в бригаді сервісу знайшлася на «Миронівській птахофабриці».

Протягом декількох років Микола Коробов встиг попрацювати слюсарем контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, а згодом і інженером.

«А далі все просто: якщо ти гарно працюєш, робиш свою роботу краще за інших, то тебе обов'язково помітять. Саме так сталося й зі мною. А вже за два роки мене призначили головним енергетиком‎»‎, — наголосив Микола Коробов.

За його словами, кожна нова посада збільшувала відповідальність. Тобто працівнику довіряють певний процес і чекають на результат. Наразі головна задача Миколи Коробова — це енергопостачання «Миронівської птахофабрики» в цілому. Під його безпосереднім керівництвом працює 55 осіб. Головна стратегія штату спрямована не на зменшення кількості аварійних випадків, а на запобігання‎ їм.‎

«Всі ми прийшли сюди працювати та якісно виконувати поставлені завдання. Якщо я в чомусь неправий — мені скажуть. Якщо навпаки — я скажу. Незгодні — пропонуйте. Тут абсолютно все прозоро, правила для всіх єдині», — поділився Микола Коробов.

Головний енергетик запевняє, що прагнення до професійного зростання, відповідальність, робота в стилі «працюй сумлінно, щоб тебе помітили» — це головні принципи, які сповідують на підприємстві.

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна