Люди МХП: Аліна Стариш

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», молодший спеціаліст з онбордингу та адаптації персоналу МХП Аліна Стариш розповіла про кар’єрне зростання, важливість підтримки співробітників протягом перших днів роботи, а також де шукати нові можливості для розвитку.

Аліна Стариш народилася на Вінниччині, а у місто Українка Київської області переїхала навчатися у 10-11 класі. Потім вступила до Вінницького соціально-економічного інституту відкритого міжнародного університету «Україна» на психолога. Після закінчення ВНЗ прийняла рішення переїхати до столиці.

У Київі працювала в юридичній компанії спочатку працювала адміністратором та асистентом двох керівників, а згодом обіймала посаду HR менеджера. Надихнувшись роботою колег юристів, вирішила отримати юридичну освіту за напрямом «Інформаційне право».

«Коли побачила на сайті вакансію асистента директора департаменту управління персоналом МХП, сконцентрувалась на контексті «про людей та для людей» — і якось одразу зрозуміла, що хочу бути в цій команді. Тож я відгукнулась на вакансію. Мене запросили на співбесіду. Заздалегідь надіслали посилання на низку інформаційних відео, з яких я виділила масштаб компанії і те, що робота в агрохолдингу — це гарний шанс підвищити свою експертизу і розвиватися», — поділилася Аліна Стариш.

Після кадрових змін в МХП Аліні Спориш запропонували посаду менеджера з оцінки персоналу, потім запросили приєднатися до відділу з онбордингу та адаптації персоналу в Управлінні корпоративної культури.

«Онбординг — це перші десять днів працівника в компанії. Це наче «посадка» на літак. Старт роботи новачка на новому місці, процес занурення співробітника в нове робоче середовище, його знайомство з робочим місцем, командою та правилами. Цей період дуже важливий для нас, чим більше ми даємо новачку опіки та уваги, тим більше він прагне віддавати компанії — бути максимально корисним та ефективним. Подальша адаптація потрібна для того, щоб максимально швидко, ефективно та комфортно для всіх учасників зробити новачка частиною команди МХП, утримати, зробити лояльним до компанії та допомогти досягти максимальної ефективності в роботі», — розповіла Аліна Стариш.

За її словами, у колективі творчі і відкриті люди, від яких завжди можна отримати допомогу та підтримку.

У вільний час Аліна Стариш читає художню літературу, ходить у туристичні походи, займається SUP-серфінгом, відвідує сучасні театральні вистави.

«Кожний новий день варто сприймати, як новий шанс щось змінити на краще. Кожний виклик сприймати, як нову можливість. Кожну поразку потрібно сприймати, як новий цінний урок. Зараз я живу саме за такими принципами», — заявила Аліна Стариш.

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії