Forbes визначив найкращих роботодавців в агросекторі України

Видання Forbes оприлюднило рейтинг найкращих роботодавців України 2021 у 13 галузях, що становлять основу економіки України.

«Агрогалузь — одна з тих, які активно втрачають співробітників через їхній відтік за кордон. Незважаючи на пандемію, країни ЄС з радістю відкривають робочі візи українцям, які готові працювати в полях і садах єврозони, де їхній заробіток становить 25 тис. грн (в еквіваленті) і вище. Однак, незважаючи на складнощі з персоналом, галузь знаходиться на підйомі», — зазначили у Forbes.

Згідно з рейтингом Forbes, найкращими роботодавцями у агросекторі стали компанія «Кернел», агроіндустріальний холдинг МХП й агрохолдинг «Астарта».

Трудовий колектив компанії «Кернел» становить 11 тис. чоловік. У проект «Кернел Шанс» запрошуються студенти. Наразі у компанії відкрито 126 вакансій у різних регіонах. 

«Співробітники можуть розраховувати на гідну заробітну плату з урахуванням бонусів, компенсаційний пакет, матеріальну допомогу та можливість отримати кредит від компанії. Не зайняті на виробництві можуть розраховувати на гнучкий графік — 50% часу можна працювати віддалено», — йдеться у рейтингу Forbes.

В агроіндустріальному холдингу МХП понад 28 тис. працівників. Студентам пропонують долучитися до програми «МХП Старт». Співробітникам офісу МХП доступні медичний і стоматологічний кабінети, кабінет корпоративного психолога, спортзал, бар. 

В агрохолдингу «Астарта» працюють понад 5 тис. осіб і наразі відкрито 318 вакансій. Для співробітників пропонується широкий соцпакет: додаткові дні відпустки, медстрахування, часткова оплата відпочинку дітей співробітників у оздоровчому таборі. Підприємство надає премії тим, хто вносить ідеї для оптимізації та покращення виробництва. Також функціонують програми стажування молодих фахівців, програми наставництва та «Програма внутрішніх експертів».

Нові вакансії