Експерт розповів про форс-мажори у роботі дощувальних машин через людський фактор

Комерційний директор компанії «Варіант Агро Буд» Ілля Жемелінський зазначив, що іноді людський фактор спричиняє найбільше проблем у роботі дощувальних машин.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Ілля Жемелінський: Інвестиції в наші системи зрошення окупилися за один сезон».

«Наприклад, оператор недогледів, не зупинив вчасно машину, і вона з'їхала з колії, влетіла в лісосмугу. Потрібно приїхати й допомогти її обережно витягнути, щоб не пошкодити. Або випадково перетягнув шланг, витягнув гідрант. Було навіть таке, що механізатор забував і просто в’їжджав у дощувальну машину», — пояснив Ілля Жемелінський.

За його словами, компанія працює не просто за принципом «приїхав-обстежив-порадив», а надає реальну допомогу фермеру в роботі. Цей формат називається «сервіс понад очікуване».

«Фермер не повинен думати, де купити запчастини, шланги чи як узагалі замінити якусь частину труби або форсунки. Цим будемо займатися ми», — резюмував Ілля Жемелінський.

До «Варіант Агро Буд» звертаються фермери, які ніколи не користувалися такими системами. Тому завдання представників компанії у цьому випадку — пояснити всі агрономічні й технічні вимоги певного процесу, надати різні пропозиції, які можуть підійти для умов і бюджету конкретного господарства. Також проводяться інструктажі та навчання.

Читати також: «Варіант Агро Буд» у 2020 р. вдалося зберегти практично весь штат співробітників компанії.

Нові вакансії

ТОВ "НОВААГРО УКРАЇНА", Харків
Договірна
FERM, Київ
35 000 грн
CULTIVARIY, Київ
27 000 грн