Анна Позняк: Надихає творчий підхід до роботи, спілкування і налагодження комунікацій

Менеджер із внутрішніх комунікацій компанії МХП Анна Позняк запевняє, що любить спілкування і впевнена, що на своїй посаді зможе у новій площині робити свою справу з любов'ю до людей. 

У рамках проєкту «Люди МХП» Анна Позняк поділилася, що робота стала для неї світом нових можливостей. Як підтримка колективу та творчість можуть надихати на нові звершення  — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Наталія Іволга: Аграрна галузь буде завжди актуальною

У школі Анні Позняк дуже добре давалися гуманітарні науки й дівчина з задоволенням вивчала іноземні мови. Але після школи вирішила навчитися тому, що вимагало зусиль і вступила на бюджетну форму  навчання на факультет міжнародної економіки. Тепер Анна Позняк запевняє, що головне — мати бажання. 

У МХП Анна Позняк почала працювати в 2014 році на посаді фахівця з експорту м'яса птиці. Займалася супроводом поставок, договірною роботою, комунікацією з контрагентами. 

«Я бачила у своїй роботі в першу чергу людську складову — намагалася налагодити роботу так, щоб вона не зводилася лише до цифр, таблиць і звітів. Там, де можна було розв’язати питання не лише за інструкцією, а за допомогою теплого спілкування з людиною, я це робила», — поділилася Анна Позняк.

У 2019 році Анна Позняк поцікавилася наявністю вакансій і на той момент була вільна фахівця з консолідованої інформації. Співробітниця виконала тестове завдання і зізнається, що тепер безмежно радіє, що скористувалася нагодою. Так втілилася мрія Анни Позняк — тепер вона займається творчими питаннями, які її надихають і дають наснагу для подальших звершень.

«Відчуваю, що в будь-якій роботі мене надихає саме творчий підхід до неї — спілкування, налагодження комунікацій не просто задля вирішення питання, а такий формат взаємодії, коли ефективно, швидко і … позитивно. Люблю людей, дуже люблю свій великий колектив», — наголосила Анна Позняк.

Героїня випуску «Люди МХП» захоплюється живописом і сама малює картини. Спочатку дарувала їх друзям, а тепер її роботи можна і придбати. 

«Одна справа, коли ти відвідуєш виставку як гість, і зовсім інша, коли працюєш за лаштунками. Долучившись до цього дійства, сама не помітила, як почала скуповувати фарби, пензлі, полотно. Одного разу товариш запропонував продати картини на Андріївському узвозі. Не вірила в цю затію і дуже соромилася. Була дуже рада, коли всі три картини знайшли свого покупця», — розповіла Анна Позняк.

Минулого року Анна Позняк закінчила курси акторської майстерності й впевнена, що нові навички допоможуть їй виходити за рамки та імпровізувати перед великою аудиторією. Також Анна любить читати книжки. Улюблені письменники — Френсіс Скотт Фіцджеральд, Герман Гессе, Дафна дю Мор'є та Ромен Гарі. 

Нові вакансії