Аграрний MBA в Україні: де вчать кращих аграрних менеджерів країни

Попит на високоефективних управлінців в аграрному секторі України неймовірно високий. Крім того, вже давно стало зрозуміло, що менеджер по суті повинен бути «універсальним солдатом». Ще, крім спеціальних знань, важливі навички комунікації і прагнення до впровадження інновацій, що неможливо без інтеграції у світову аграрну спільноту. Де ж всьому цьому навчитися в Україні?

Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ) у партнерстві з Університетом прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф (Німеччина) створили спільну магістерську програму за спеціальністю «Аграрний менеджмент» і провели її акредитацію в європейському акредитаційному агентстві Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute ACQUIN.

Читати також: АгроАбітурієнт: Чому випускники НУБіП України затребувані на ринку праці

Сьогодні реалізація цієї програми дає українським студентам можливість одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними планами у двох навчальних закладах різних країн й одночасно отримати два дипломи українського та європейського зразків. 

Українські викладачі та їхні німецькі колеги поставили собі амбітну мету: підготувати нове покоління керівників, здатних комплексно вирішувати складні економічні завдання, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів і ефективно використовувати сучасні бізнес-технології. І все це спрямовано на реалії українського агробізнесу, комбінування теоретичної підготовки і розвиток практичних навичок у студентів, а по закінченню програми університет сприяє в працевлаштуванні й успішному розвитку кар'єри випускників.

Як оцінюють цю програму бізнес і випускники?

 


Олександр Лабенко, кандидат економічних наук, доцент кафедри фіскальної політики і страхування НУБіП України.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна