Зміна законодавства, кадрів і підходів — основні інструменти реформування системи — Магалецька

Голова Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька зазначила, що зіткнулася з потребою у підвищенні ефективності відомства. 

Про це йдеться в матеріалі Latifundist.com.

«Після кожної зустрічі з представниками тієї чи іншої профільної асоціації у мене залишаються десятки запитань з приводу процесів в Держпродспоживслужбі як на загальноукраїнському, так і на регіональному рівнях. Що можливо — вирішую, але глобально потрібно реформувати систему, збільшувати її коефіцієнт корисної дії. Три основні інструменти для цього — зміна законодавства, зміна кадрів, зміна підходів», — пояснила Владислава Магалецька.

За її словами, зміна кадрів є актуальним питанням для України в останні роки. Адже неможливо провести реформи з людьми, яким реформи невигідні. Тому це перші кроки, з яких очільниця Держпродспоживслужби почала свою діяльність. 

Також Владислава Магалецька підкреслила, що під час карантину служба продовжує виконувати свої функції і працювати в рамках чинного законодавства.

«На зустрічах із представниками бізнесу, особливо під час посилення карантинних обмежень, дуже часто звучать питання щодо перевірок та про рівень контролю. У даному питанні Служба — лише інструмент урядової політики, і ми реалізуємо завдання, які на нас покладені»,— наголосила  Владислава Магалецька.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна