Здоров’я і безпека відвідувачів й учасників виставки — пріоритет — організатори Agritechnica

У зв’язку з погіршенням ситуації з пандемією COVID-19 організатори найбільшої в світі виставки сільгосптехніки Agritechnica 2022 оголосили про перенесення заходу на 12-18 листопада 2023 року.

Про це інформує прес-служба DLG.

«Здоров’я та безпека відвідувачів, учасників виставки, партнерів, членів персоналу — є головним пріоритетом у цій ситуації», — наголосили організатори.

Наразі DLG зосереджене на підготовці Agritechnica 2023, а також інших національних та міжнародних заходів та виставок організації, які заплановані на наступний рік.

«З жалем ми констатуємо, що у зв'язку з погіршенням ситуації з пандемією останніми тижнями та у зв'язку з чинними офіційними постановами виникла виправдана виняткова ситуація, за якої безперешкодне проведення Agritechnica більш неможливе. Спільно з Асоціацією сільськогосподарської техніки VDMA та консультативною радою експонентів виставки, а також після численних обговорень з учасниками та відвідувачами, ми вирішили скасувати виставку Agritechnica наступного року. Ми ухвалили це рішення з урахуванням нашої відповідальності за здоров'я та безпеку всіх учасників. Ми глибоко шкодуємо про відміну виставки», — поділився генеральний директор DLG д-р Райнхард Грандке.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна