Завтра у Києві стартує Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2021

8 червня о 12:00 відбудеться церемонія відкриття 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» за участі міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка. Місце проведення: територія НК «Експоцентр України» (ВДНГ).

Про це інформують організатори виставки.

Цього року понад 1000 українських компаній-учасниць продемонструють галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування. Також у виставці «АГРО-2021» візьмуть участь  компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини.

У рамках виставки відбудеться 12 спеціалізованих виставок: «ЕкспоАгроТех», «Агротранспорт і логістика», «Біопаливо», Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, «Рослинництво і агрохімія», Organiс, «Еквісвіт», «Сучасний фермер», Eco House.

Також в період виставки, а саме з 8 по 11 червня, відбудуться презентації аграрних досягнень з 10 областей України — Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької.

У перший день виставки, 8 червня з 13:00 по 17:00, проходитиме IV Агрополітичний форум, присвячений земельній реформі і інструментам фінансування аграріїв. На другий день виставки, 9 червня з 11:00 по 14:00, заплановано проведення  конференції «Органік: знання, досвід, результат».

Окрім ділової та виставкової програми, на всіх відвідувачів чекають розважальні заходи: автомобільний фестиваль «Агро Авто Шоу», кулінарний фестиваль AgroFoodFest, фестиваль національних виробників товарів FEST UA.

Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна