Працівники Ukrlandfarming написали листи нардепам з проханням захистити їх робочі місця

Працівники агрохолдингу Ukrlandfarming написали адресні листи 422 депутатам Верховної Ради. Аграрії стверджують, що вже 5 років стикаються з безпрецедентним тиском з боку НАБУ через особистісний конфлікт Артема Ситника з акціонером компанії Олегом Бахматюком.

Про це пишуть «Українські новини».

Аграрії наголошують, що звертаються до депутата в зв'язку з ситуацією, яка загрожує знищенням 30 тис. робочих місць, створених компанією, і яка вже привела до істотних втрат для бюджету України.

Також вони просять звернутися до Генерального прокурора України Ірини Венедиктової по виконання рішення суду і передачі справ, ініційованих проти компанії з порушеннями процесуальних норм, для розслідування в незаангажовані правоохоронні органи.

Згідно з повідомленням, Печерський районний суд міста Києва своїм рішенням від 21 січня 2021 р. зобов'язав генпрокурора Ірину Венедіктову розглянути клопотання про зміну підслідності справи, визнавши наявність конфлікту інтересів чиновників і необґрунтованість підозр. Однак Генеральний прокурор досі не виконала це рішення суду.

Нові вакансії