У НУБіП України провели підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України спільно з ННІ неперервної освіти і туризму з 15 по 26 березня 2021 р. проводили підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби.

Про це повідомляється на офіційному сайті навчального закладу. 

Навчання проводилося у дистанційній формі. Його проходили фахівці підрозділів з питань безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби.

Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включає розгляд таких питань, як перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, аграрна політика в контексті сучасних реформ, післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини, державний контроль та нагляд за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів, планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні, засади та порядок здійснення державного контролю за харчовими продуктами та іншими об’єктами санітарних заходів та інші.

Читати також: АгроАбітурієнт: Чому випускники НУБіП України затребувані на ринку праці

Нові вакансії

Avolute Technology, Київ
30 000 грн
One Soil, Вся Україна
80 000 грн
ТОВ "Лєтол", Золотоноша
Договірна
ТОВ "ФІРМА ЕРІДОН", Рівне (Рівненська обл)
Договірна
ТОВ "ФІРМА ЕРІДОН", Львів
Договірна
ТОВ "ФІРМА ЕРІДОН", Київ
Договірна