У Черкасах на Agroshow Ukraine відзначатимуть Всеукраїнський день фермера

З 16 по 18 червня на території аеропорту Черкас відбудеться масштабна виставка-фестиваль — AGROSHOW Ukraine, у рамках якого вперше в Україні відзначатимуть Всеукраїнський день фермера. 

Про це повідомляють організатори.

На AGROSHOW 2021 збереться близько 8 тис. гостей зі всієї України, представники провідних аграрних компаній, відомі артисти та бізнесмени. Організатори готують насичену на події та розваги програму.

Понад 300 учасників презентують все, що потрібно аграрію, новинки та найпопулярніші моделі техніки. Відкриватиме AGROSHOW парад сільськогосподарської техніки, який цього річ буде присвячений Всеукраїнському Дню Фермера. Для ґрунтообробної техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. Окрема локація — «Фестиваль інновацій», де 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агро стартапи. Деякі пристрої будуть представлені в Україні ексклюзивно на AGROSHOW.

Аграріїв з усієї України нагороджуватимуть в різних номінаціях, а також визначать улюблені бренди та найкращі компанії, що забезпечували роботу фермерів протягом року. 

На головній сцені AGROSHOW виступатимуть провідні артисти України.  Також для учасників заходу буде організований великий шатер, який одночасно розміщуватиме понад 400 людей, а в зоні фудкорту пройде фестиваль української кухні та барбекю. Також на AGROSHOW проведуть експозиції понад 20 брендів комерційних легкових та вантажних авто, баггі та квадроциклів. 

Експо-фест пройде на території КП «Черкаський аеропорт», вул. Смілянська, 168. Площа для демонстрацій та стендів складе понад 30 000 кв. м. Вхід на виставку вільний за умови попередньої реєстрації. Ознайомитися з режимом роботи виставки, програмою або зареєструватися можна на сайті agroshow.com.ua.

З приводу співпраці можна звертатися за телефоном +380960603106 — Ващенко Валерія, директор ТОВ «Біейч», або відправляти пропозиції на електронну пошту — org.agroshow@gmail.com. Адреса офісу організаторів: Україна, 18001, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького 36/1.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна